sarwa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1011 عنوان بارداری 54 بازدید | 5 پست سلام دوستانهفته هفت و هشت بارداریمحالم بشدت بده هر چی میخورم بالا میارم.یا اسید معدم بالا میادکسی این حال منو داشته تا هفته چندم ادامه داره9 1402/04/21 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 11270 وقتی چهار ماهت کامل پر شد اونوق کم کم بهتر میشی ولی بالا هم هنوز میاری
sarwa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1011 وقتی چهار ماهت کامل پر شد اونوق کم کم بهتر میشی ولی بالا هم هنوز میاری هیچ چیزی نمیتونم بخورم. دمیترون هم خوردم تاثیری نداشت.
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 11270 هیچ چیزی نمیتونم بخورم. دمیترون هم خوردم ت اثیری نداشت. باید زوری بخوری چیزای گرم بخور ماست اصلا نخور درکت میکنم خیلی زجر اوره سیرابی بخور بوش بده ولی خوده سیرابیو با نون گاز بزن بخور یه کم خوبه برا تهوع من الان ۱۹هفتمه تازه بهتر شدم خیلی داغون بودم فک کن بالا میاوردم معذرت میخوام از دماغم میزد بیرون خیلی زجر کشیدم ودست ب سرم بیمارستان بودم معده درد شدید اسید معده همش تو گلوم
sarwa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1011 باید زوری بخوری چیزای گرم بخور ماست اصلا نخور درکت میکنم خیلی زجر اوره سیرابی بخور بوش بده ولی خوده ... اره بخدا منم دقیقا همینم.یه پام خونه یه پا بیمارستان.واسه سیرابی بهم گفتن اما حتی بهش فکر میکنمبالا میارم. الان سه هفته بیشتره لب به هیچی جز روزی چن قاشق کته نزدم. همه چی ازچشمم افتاده
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 11270 اره بخدا منم دقیقا همینم.یه پام خونه یه پا بیمارستان. واسه سیرابی بهم گفتن اما حتی بهش فکر میکنمبال ... همون لحظه هم بو میده حالت بد میشه ولی وقتی خوردی هضم شد حالتو خوب میکنه من ب چشم دارو بهش نگاه میکردم