2777
2789

دو شیفت میرم سرکار نپرسید چقدر

فقط بهتون میگم خیلییییی کم میده 

ولی جای مطمعن و امنیه ،حقوق کم میده طلبکارم هس میگه زودتر بیا حتی وقتی کارداری 

ولی من لج کردم ب حرفش گوش ندادم بهم بی محلی ام میکنم خجالتم نمیکشه 

حتی بارهاهم حقوقی ک میده رو کوبیده تو سرم ک اگه میخوای حلال باشه ب حرفام گوش کن یه دنده نباش

منم برا همین رفتارا و حقوق کمش میخوام مکانو ترک کنم برم جای دیگه کارکنم بابام نمیزاره میگه مثل اینجا گیر نمیاد این مطمعنه تا شهریور بمون😐منم گفتم مگه مسخرشونم!

مگه من وقتو عمرمو از سرراه آوردم پای چس مثقال حقوقشون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2نیم میده با پورسانت کم

خداوکیل دوشیفتتتتتت بری سرکار دونیم بده غرهم بزنه؟؟؟؟؟؟؟}چرا براخودت ارزش قاعل نمیشی عزیزم برو از اونجا اخه دونیم چی میکنهه

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

من هنوز فاز کسایی ک میگن شوهرم سر ماه پول میده رو نفهمیدم!!!!!

آخه مگه بچه این ک منتظر بمانید برا پول تو جیبی سر ماه!ببخشیدا همون‌جوری ک اون مرد خونس شما هم خانوم خونه ای .درسته اون پول در میاره ولی مدیریت خونه هم باشماست غذا.لباس شستن..مهمونی دادن ..مرتب کردن .بچه داری و الا غیر

واقعا درک نمیکنم بخدا!!

من هیچوقت شوهرم نشده اینجور اخلاقی داشته باشه همیشه کارتاش با خودمه..و هرررررررموقع ک دلم بخواد هرچی دوست دارم خرید میکنم تازه شوهرم میگه چرا انقد کم خریدی بخدا!!!

گفتم 2نیم با پورسانت کم اونم دو شیفت!

وای حق داری پس

زیر ۵تومن ظلمه

بگرد کار بهتر که پیدا کردی از کارت در بیا.

فروشگاه زنجیره ای مثل کوروش و هفت و...هم خوبه

امضا ندارم،انگشت ميزنم