2777
2789
عنوان

حقوق خیلی کم میده خسیسه تازه طلبکارم هس

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 55 پست
اره مامانمم حتی بهش گف حقوقشو زیاد کن گف کرایه میدم نمیتونم در توانم نیس بعد اینکه دخترت کار خاصی ان ...

بگو اوسکول من وقت میزارم وقت انسان با ارزشه...اگ قراربود کار بدنی بکنم ک دوتومن حقوقم نبود ده تومن بود..

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من متناسب با رشتم شاغلم وح قوقم مثل حقوق شماست خیلی کمه این حقوق واقعا خیلی باهاش صحبت ک ...

رشتت و شغلت میتونم بپرسم چیه؟ البته اگه دوست داری بگو

آره قطعا جایی ک ارزش قاعل نیستن رو بیا ترک کنیم جای دیگه کارکنیم مگه ما مسخرشونیم!

اره مامانمم حتی بهش گف حقوقشو زیاد کن گف کرایه میدم نمیتونم در توانم نیس بعد اینکه دخترت کار خاصی ان ...

وا چه رویی داره فروشندگی به نظرم سخته دم به دقیقه مشتری حرف بزنی جنس مرتب کنی جاروتمیزکاریش سرپاوایسادنش انقدرراهکاربیاری که بخرن طرف غرغرنکنه عزیزدلم ایشا..یه کارباب دلت پیداکنی قشنگم  

بگو اوسکول من وقت میزارم وقت انسان با ارزشه...اگ قراربود کار بدنی بکنم ک دوتومن حقوقم نبود ده تومن ب ...

والا 

حالا پرروعه میگه برا مشتری زبون بریز من میام میبینم همش توگوشی ای

من شاید کلامی بهش نرینم ولی با عمل بهش ریدم مثلا هر چی گفته برعکسشو انجام دادم و وقتی ام میدیدم حقوق کم میده انگیزم کم میشد رو مخ مشتریا نمیرفتم 

بخدا دیگه انگیزه ندارم بزور میام سرکار فعلا مجبورم تا فردا بمونم تا حقوقمو کامل بگیرم بعد برم😒

وا چه رویی داره فروشندگی به نظرم سخته دم به دقیقه مشتری حرف بزنی جنس مرتب کنی جاروتمیزکاریش سرپاوایس ...

اره بخدا خیلی پرروعه

الانم اومد مغازم سلام علیک کرد زیاد تحویلش نگرفتم 

من کلاه آفتابی اینا میفروشم میگه کار خاصی یا تمیزکاری نداره😐بیشتر با مشتری حرف میزنم جذب کنم و واقعا خسته کنندس از خوابو وقتم گذاشتم هعب

مرسی گلم♡

رشتت و شغلت میتونم بپرسم چیه؟ البته اگه دوست داری بگو آره قطعا جایی ک ارزش قاعل نیستن رو بیا ترک کن ...

حقوق خوندم و دفتر خدمات حقوقیم

اونم منت میذاره

مقایسه میکنه

طلبکاره

اره بخدا خیلی پرروعه الانم اومد مغازم سلام علیک کرد زیاد تحویلش نگرفتم  من کلاه آفتابی اینا م ...

ایشا یه کارخوب پیداکن که حقوقش بصرفه که ازوقتت میذاری اونجوری ادمم انگیزه پیدامیکنه بیاد سرکار 

ایشا یه کارخوب پیداکن که حقوقش بصرفه که ازوقتت میذاری اونجوری ادمم انگیزه پیدامیکنه بیاد سرکار 

اره والا بعد ب من میگه چرا دیر میای سرکار طلبکارم هس😂 خب حقوقمو زیاد کن منم انگیزه پیدا میکنم میام 

حقوق خوندم و دفتر خدمات حقوقیم اونم منت میذاره مقایسه میکنه طلبکاره

وای این واقعا انصاف نیس

هر چه سریعتر باهاش تسویه کن بیا بیرون

من دیشب یه کار منشی دفتربازرگانی دیدم میداد5نیم اونم برا کسایی مث من ک سابقه ندارن

بعد این چجوری ب شما انقدر میده! والا حقوق یه منشی بیشتره 

برین بهش بیا بیرون