2777
2789
عنوان

حقوق خیلی کم میده خسیسه تازه طلبکارم هس

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 55 پست
من هنوز فاز کسایی ک میگن شوهرم سر ماه پول میده رو نفهمیدم!!!!! آخه مگه بچه این ک منتظر بمانید برا پ ...

خب که چی چرا عین عقده ای ها رفتار میکنی ...کی ازت پرسید شوهرت چیکار میکنه چی میگه😂

من بودم انقد بهش توهین میکردم بابت حقوق ناچیز و خساستش تا دهنش بسته شه فک میکنم حقوق کم رو میشه به ...

دقیقا من صاحبکار قبلیم ۳ تومن میداد بدون بیمه و با منت منم یه جوری ریدم بهشا😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرشم بخون چ جوری فاز گرفته😑😂😂باکارت شوهرم هرچی بخام میخرم...فاز اینایی ک تومشکلات بقیه ازخودشون ...

آره واقعا تعریف نا بجا از خود!اولش همچین شروع کرد که فک کردم خودش درآمد میلیونی داره و چشمش به دست کسی نیست،بعد آخرش که خوندم🤣پز رو پوستی اما در جای نامناسب بود🤣

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
ینی چی!😑

کی حرف شوهر و پول جیبی گرفتن ازشوهر زد ک چنین گااارد گرفتی و ازشوهر خودت تعریف میکنی!!!استاتر مجرده و ازصاحبکارش ناراضیه ک حقوق  کم بهش میده

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
کی حرف شوهر و پول جیبی گرفتن ازشوهر زد ک چنین گااارد گرفتی و ازشوهر خودت تعریف میکنی!!!استاتر مجرده ...

قیمه ها ریخته شد تو ماستا🤣🤣🤣🤣🤣

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
چقدر میگیری؟ بخدا من خیلی کم میگیرم این نهایت نامردیه خدا ازش نگذره خدا آدم خسیسو فقط ب تو میسپارم

عزیزم من متناسب با رشتم شاغلم وحقوقم مثل حقوق شماست

خیلی کمه این حقوق واقعا

خیلی باهاش صحبت کردم و سعی کردم حقم رو بگیرم اما نشد منم دارم سعی میکنم برم ی جای دیگ

کی حرف شوهر و پول جیبی گرفتن ازشوهر زد ک چنین گااارد گرفتی و ازشوهر خودت تعریف میکنی!!!استاتر مجرده ...

عزیزم گفتم ک اشتباه شد.ی جای دیگه خوندم اومدم بیرون .اشتباهی رو تایپک ایشون ریپ زدم...

اینکه از شوهر پول بگیری گارد گرفته!

خداییش خیلی کمه عزیزدلم بگردیه کارپیداکن بعداینونرو اونجوراعصابتم بهم میریزه حقوق کم سرکله زدن بامشت ...

اره مامانمم حتی بهش گف حقوقشو زیاد کن گف کرایه میدم نمیتونم در توانم نیس بعد اینکه دخترت کار خاصی انجام نمیده😐ینی چی این حرف بخدا مشتری میاد انقدر فک میزنم تا بخره اینجارو هر روز جمع جورم میکنم دیگه چی کار کنم