2777
2789

بچه ها یکی هست خیلی باهام گرم و صمیمیه مطمعنم خیلی ازش خوشم میاد ، چهار پنج بار همو دیدیم( با توجه به شرایط)

ولی نمیتونم ازش شماره بگیرم ایندفعه میخوایم همو ببینیم برای یه کار اداری میخوایم همو ببینیم و اخرین فرصت مونه و تو اون لحظه فقط منم و اون چون توی دفتر کارشه ، چجوری مخشو بزنم؟ البته اون دفعه دیدمش گفت بیا بریم یه ناهار بخوریم من تعارف کردم که باید برم کار دارم و فلان خیلی باهام گرم و صمیمیه روم نمیشه بهش بگم شمارتو میخوام 

الکی اخم کنم مطمعنم میپرسه چرا ناراحتی میگم از دستت دلخورم اگه گفت چرا میگم حالا بماند بعدا میگم ...

یا بنظرتون عادی برخورد کنم و مهربون ؟ 

اخه هرچقد عادی و مهربون برخورد کردم اون فقط خوشش میاد ولی چرا شماره نمیده لعنتی 😐

تورو خدا کمک کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون باید تلاش کنه برا بدست آوردن شما 

شاید داره امتحانت می‌کنه وقارو متانت خودتو حفظ کن بزار برا بدست اوردنت بجنگه پیشنهاد بدی هم اونو باختی هم غرورتو 

زن نازه مرد نیازه این دوتارو قاطی نکن عزیزم 

اون باید تلاش کنه برا بدست آوردن شما  شاید داره امتحانت می‌کنه وقارو متانت خودتو حفظ کن بزار ب ...

منم خیلی مغرورم 

و مطمعنم با پیشنهاد دادن من همون لحظه رابطمون خراب میشه اون باید بیاد دنبالم اما چجوری!!

منم خیلی مغرورم  و مطمعنم با پیشنهاد دادن من همون لحظه رابطمون خراب میشه اون باید بیاد دنبالم ...

با مهربونیت و خوش روییت علاقه داشته باشه خودش تلاش می‌کنه ولی من جای تو باشم هزار بار براش ناز میکنم یعنی اگه باز پیشنهاد ناهار بده میگم ن ممنون از لطف شما

مردا عاشق همینکارن البته اگه واقعا عاشق باشن زود وا نده دختر