2777
2789
عنوان

حملات پانیک بعد عمل بینی 😔😔

1256 بازدید | 95 پست

بچه ها تاپیک زیاد زدم تا یکی مثل خودم پیدا شه 

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بگید چون وااااااقعا بریدم دیگه 😔

من دوماهه بینی عمل کردم ولی دو نکته هست اول اینکه با ظاهرش مشکلی ندارم و میدونم ورمه

درد من اینه که از وقتی عمل کردم کلللللی فکرای منفی میاد سراغم 

من دماغم مشکل خاصی نداشت بخاطر غوز نیم رخ رفتم عمل دماغم استخوانی بود و حس میکنم با عمل خودازاری کردم 😭

حالا همش این میاد تو ذهنم که دماغ عملی دردسره 

تو زمستون و سرما مشکل خاهم داشت یا دیگه مثل قبل نمیتونم گریه کنم چون ادم احساساتی هستم

یا الان زیر دوش یا فعالیت کردنی نفس کم میارم میگن از ورمه میترسم خوب نشم و تمام اینا میزنه استرس و حمله بهم دست میده 🥺🥺😔😔

ببخشید طولانی شد خاسم کامل بگم بلکه یکی کمکم کنه از تجربش🥺🥺🥺🥺

منم همین بودم انقد استرس و افکار منفی داشتم ک حمله بهم دست میداد فکر میکردم دارم میمیرم دیگه 

رفتم روانپزشک بهم قرص داد بعد دو هفته الان خیلی بهتر از اون روزام دعا کن برای منم دیگه ب اون روزا بر نگردم

حتما روانپزشک برو درمانت میکنه 

عمل بینی انجام دادی تموم شده دیگه الان بشینی گریه زاری کنی به قبل عملت بر نمیگردی بلند شو خودتو از پنیک نجات بده💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین بودم انقد استرس و افکار منفی داشتم ک حمله بهم دست میداد فکر میکردم دارم میمیرم دیگه  ...

منم تحت نظر روانپزشکم اتفاقا 

ولی بعد عمل اینطوری شدم خدا شاهده حاضرم هیچی نداشته باشم فقط به قبل عمل برگردم 

تو این دوماه زندگیم جهنم شده 

بینی عمل کردی؟؟؟ چند وقته  میشه کامل توضیح بدی من امید داشتم بعد یسال بهتر شم

اره گلم بینیمو عمل کردم خیلی تغییر کردم کلا ی ادم دیگ شدم تو آینه نمیتونم نگا کنم منی ک اصلا بینیم قبل عمل هیچ مشکلی نداش بخاطر ی افتادگی خیلی کم این کارو کردم من چهرم خیلی خوب قبل از عمل

اره گلم بینیمو عمل کردم خیلی تغییر کردم کلا ی ادم دیگ شدم تو آینه نمیتونم نگا کنم منی ک اصلا بینیم ق ...

عزیزم میشه سوالامو جواب بدی 

از نظر راحتی با بینیت مثل قبلی؟و جز ظاهر هیچ مشکلی نداری ؟؟

تو سرما و زمستون مثل قبلی؟؟ یا مثلا همین گفتم وقتی ادم گریه میکنه 

شما هم ماهای اول تنفست مشکل داشت یا حس پُری و گرفتگی داشتی ؟و یا دماغت سفت و بی حس بود؟

کی ادم با دماغش راحت میشه 

ببخشید خیلی پرسبدم واقعا استرس دارم 

بینی عمل کردی؟؟؟ چند وقته  میشه کامل توضیح بدی من امید داشتم بعد یسال بهتر شم

ببین عزیزم اگ از ظاهرش راضی هستی این افکاری ک میگی ب مرور بهتر میشی عادت میکنی ولی من از ظاهرش راضی نیستم خداروشکر کن ک راضی هستی!من طبیعی خواستم دکتر نیمه فانتزی کرده استخون بین دوتا چشم انگار خیلی تراش داده بینیمو خیلی تراش داده درصورتی ک نیاز نبود خیلی دستکاریش کرده وسط بینیم خالیه خیلی ب عملی میخوره هر دفعه ک میرفتم مطب دکتر با رفتار بد دکتر روبه رو بودم تا جایی ک زندگیم کامل داشت از هم میپاشید از چ روزایی ک نگذشتم چ شبایی ک تا صب فقط ب خودکشی فک کردم هیچکس نبود ک حتی بهم امید بده بگ همه چی درست میشه اگ یکی بود ک حتی ب دروغ گفته بود نگران نباش درست میشه من امیدوار میشدم اما هیچکس بهم کمک نمیکرد ک حالم خوب بشه تو این ی سال مرگ رو جلو شمام میدیم میرفتم جلو اینه خودم با خودم حرف میزدم خودم ب خودم امید میدادم.الانم حال عمل دوباره رو ندارم میخوام نهایتش با فیلر طبیعیترش کنم !راستی من روانپزشک و اینام نرفتم ….

عزیزم میشه سوالامو جواب بدی  از نظر راحتی با بینیت مثل قبلی؟و جز ظاهر هیچ مشکلی نداری ؟؟ تو س ...

عزیزم من این سفتی نوکش ک مث سنگه تا الان ک یکسال گذشته هنوزم خوب نشده اصلا باهاش راحت نیستم همین ی ساعت پیش تو اتاق کولر روشن بود بینیم تو خواب حس کردم داره بدجوری میسوزه از خواب بیدار شدم اصلا نمیشه بهش کوچیکترین ضربه ای وارد شه اگ ی ذره دست بچم بخوره چنان دردی میکنه دلم آتیش میگیره چن روز پیشم ی قطره خون اومد ازش باز کلی ترسیدم و نگران و استرس بهم وارد شد همش مواظبم ک ضربه نخوره اما ی وقتایی ضربه میخوره خیلی درد میگیره بزرگ‌ترین اشتباه زندگیم بود