2777
2789
عنوان

کیا تازگی رفتن ترکیه؟

166 بازدید | 16 پست

بچه ها اونجا هم مشکل فیلترینگ هست؟

یا نه 

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

عزیز دلم اگه چند روز هیچ تاپیکی جز تایپک اعتراضی نزنیم مجبور میشن قابلیت حذف رو بهمون بدن 

تاپیک های متفرقه رو جواب ندید و تاپیک های متفرقه نزارین ممنونم ازتون لطفا متحد باشیم

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم اگه چند روز هیچ تاپیکی جز تایپک اعتراضی نزنیم مجبور میشن قابلیت حذف رو بهمون بدن  ت ...

اعتراض بابت چی؟

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

من قبل عید رفتم... نه. فی لتر نبود 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

مسئولان محترم سایت و دوستان عزیز

تا زمانی که درخواست ما یعنی حذف اختیاری تاپیک امکان پذیر نشه تنها تاپیکی که زده میشه فقط و فقط در مورد اعتراض هست

و به تاپیک های متفرقه جواب داده نمیشه

اگر اتحاد داشته باشیم

بلاخره مجبور میشن خواسته مارو اجرا کنن

فقط کافیه هیچکس به تاپیک های متفرقه جواب نده

ممنون از همه

این پست رو کپی کنید و داخل سایت نشر بدید

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
اعتراض بابت چی؟

بابت این ک‌حداقل ۲‌بار در هفته در ساعات مشخص 

قابلیت حذف تاپیک هارو ب کاربرا بدن

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من قبل عید رفتم... نه. فی لتر نبود 

مبتونی چند تا عکس از طبیعت یا منظره های اونجا بفرستی برام؟

آیدی تلگرام بهتون بدم؟

ن‌من ماه پیش اونجا بودم مشکلی نبود

عزیزم می‌تونی چند تا عکس از منظره ها و طبیعیت اونجا برام بفرستی؟

مبتونی چند تا عکس از طبیعت یا منظره های اونجا بفرستی برام؟ آیدی تلگرام بهتون بدم؟

خیلی دوست داشتم کمکت کنم عزیزم  اما من برای تفریح نرفتم متاسفانه... من رفتم انکارا که یه شهر اداریه و طبیعت آنچنانی و خاصی هم نداره.

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند