2777
2789

حذف تاپیک رو هر روز انجام بدید،اون هم در هر ساعتی و حداقل روزی سه تا تاپیک برای هرکسی! 

من واسه سه چهارتا تاپیک دوووو هفتست معطلم که حذفشون کنم! ساعت کاریتون خییییلی بده،توی ساعتهای شلوغ شما حذف تاپیک رو انجام نمیدید! ساعتی انجام میدید که یا سرکاریم یا بیرون از خونه کار داریم یا مشغول انجام کارهای خونه ایم یا کلا نیستیم اینجا دیگه!!!! یکم که فرصت میکنیم بیایم اینجا نی نی یار جان مشغول استراحت هستن😑

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

واقعا چی میشه اگه خودمون پاکش کنیم؟؟؟اشکالش کجاس دقیقا؟اگه یکی حرفای خصوصیشو زده باشه و کاربریش لو بره چند ماه صب کنه تا حذف تاپیک یکی یکی اونارو پاک کنه؟کاش یذره ب شعور مخاطبینتون احترام میذاشتید 

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_پنج    

دوستان این پیامو همه جا میزارم تا بلاخره جواب بدن 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😏 تبلیغات از سر و کول سایت بالا می‌ره میخواد آدمو بخوره 

حذف تاپیک هم بسیار سخته 

قابلیت های سایت خرابه 

چرا موندیم اینجا؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

کاش هفته ای یه تاپیک اجازه میدادن باز خوب بود.نمیخوایم همشو حذف کنیم ک

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
عزیزم از هواسته پایین نیا باید اختیاری بشه

خیلی از اعضای سایت با اختیاری شدن مخالفن،اگر روی اون بمونیم ممکنه کلا منتفی بشه! باید بتونیم از این اعتراضها یه کاره مثبت بکشیم بیرون! پافشاریه بیجا باعث میشه کلا همه چیز منتفی بشه

مهره مار داره😁

چند روز تلاش می‌کنیم درستش نکردن کلا اعتصاب میکنیم و میریم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

چند روز تلاش می‌کنیم درستش نکردن کلا اعتصاب میکنیم و میریم

باید یه بخش بزرگی رو بسیج کنیم وگرنه اعتصاب عمرا جواب بده! توی ساعت پر بازدید باید چند نفرمون تاپیک بزنیم در این مورد تا همه ببینن و تشویق بشن

باید یه بخش بزرگی رو بسیج کنیم وگرنه اعتصاب عمرا جواب بده! توی ساعت پر بازدید باید چند نفرمون تاپیک ...

موافقم من که سهمیه تاپیکم تموم شد

موافقم من که سهمیه تاپیکم تموم شد

من سه چهارتا دیگه فکر کنم داشته باشم میذارمش واسه ساعت پر بازدید! البته شما هم ۱۲ به بعد میتونی بازم تاپیک بزنی فکر کنم