2777
2789

من خودم آدم آرومی هستم شوهرم ب شدت عصبیه..با خونواده  خودم اومدیم..تو خونه خودمون هم همینجور عصبی هست..اونروز دخترم رو گذاشتم پیشش برم وسیله ها رو بذارم تو ماشین..دخترم خواست بیاد وسط جاده اینم سر من جلو همه داد زد چقد بی عقلی ..یا اونروز سویچ ماشین با خودش بود فک کرد با منه..سر من داد زد سویچ کجاست حواست کجاست اونجا مامانم بود گفت چته داد میزنی گفت باید داد زده شه نیازه..یا دیشب اینهمه آدم نشسته بودن من رفتم تو اتاق استراحت کنم..گفت چایی بیار گفتم باشه بعد ی لحظه خوابم برد دیگه یاادم رفت دخترم اومد از خواب بیدارم کرد گفت آب میخوام رفتم آب بدمش دیدم گفت کو چایی گفتم  باشه ولی ناراحت بودم از دستش ..رفتم چایی ریختم خودش بود شوهر خواهرم بود داداش و زن داداشمم بودن منم گفتم اینهمه آدم خو ب یکی میگفتی بیاره دیدم داد  زد نمیخواد جمش کن منم چون می‌دونستم اگه جمش نکنم آبرومو میبره بردمشون..اونا هم همه داشتن نگا میکردن بعدش گفت برو برو تو گوشیت..برو داخل اتاق برو با عصبانیت..منم اومدم تو اتاق گریه کردم بعدش اومد تو اتاق یکی زد رو دستم گفت صدبار گفتم با من درس حرف بزن..اصلا من فقط گفتم اینهمه آدم هی منو صدا میزنی واسه چایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اونا نازک‌تر از گل ب زناشون نمیگن بخدا

ای بابا چقدر سخت وقتی اخلاقاشو میدونی باهاش مسافرت نرو اصلا ادم بد اخلاق پیرت میکنه ک 

کسی ک احترام زن شو حفظ نکنه خیلی بیشعوره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

شوهرت فک کنم جوگیرم هست

اره خیلی..بعد دیگه وقتایی ک حالش خوبه..هی ب من میگه رئیس ..بانو..بیا اینو بخور..اون کارو نکن..هزارتا کمک بهم میکنه..زیاده از حد تحویل میگیره..اصلا احساس میکنم تو شخصیتیه

راضی بود که با خانواده ات بیاد مسافرت ؟ البته راضی نبودن توجیه بداخلاقی نیست ولی در کل بعضیا وقتی تو جمعی راحت نیستن زود کلافه میشن

تو هم در کل ببین رو چی حساسه بیشتر حواست رو جمع کن ، اون چایی اوردن هم وظیفه ی کسی نیست وظیفه ی خودشه نه اینکه به بقیه بگه ، حالا به همسر گفتن عیب نداره ولی به بقیه نباید بگه خودش پاشه بریزه

عجب