2777
2789
عنوان

تو مسافرتیم شوهره عصبیم آبرومو برد دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 52 پست
یعنی اونا نازک‌تر از گل ب زناشون نمیگن بخدا

یا ابوالفضل، حالا با این اخلاق شوهرت زندگی میکنی هیچی، چرا باهاش رفتی سفر اووونم با خانواده خودت

عزیز من همیشه آدم مظلوم با عث به وجود اومدن ظالم میشه، ارز وقتی رفتی خونه دیگه جلوش کوتاه نیا، مردا از دعوا خیلی خوششون نمیاد، کوتاه میاد بعد از یه مدت، شده کتک بخوری شده شدید دعوا کنید، شده کار هرروزتون باشه فقط درصورتی باهاش خوب باش که باهات خوبه وگرنه عین خودش رفتار کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ابوالفضل، حالا با این اخلاق شوهرت زندگی میکنی هیچی، چرا باهاش رفتی سفر اووونم با خانواده خودت ...

ما یبار مهمونی رفتیم با خانواده شوهزم، من و مادرشوهرم موقع برگشت دیر سوهر ناشین شدیم، شوهرم اومد جلوی باباش یه خودی نشون بده سر من داد زد ک چقدر معطل میکنی دقیقا بلایی که پدرش همیشه سر مادرش دز میاره، من در جا عین خودش جوابشو داذم و این دیگه تموم شد

یا ابوالفضل، حالا با این اخلاق شوهرت زندگی میکنی هیچی، چرا باهاش رفتی سفر اووونم با خانواده خودت ...

اگه عین خودش باهاش رفتار میکردم تا الان هفت طلاقه بودم بخدا..همیشه هم بهش میگم من اگه عین تو بودم روز اول ن روز دوم طلاق میگیرفتیم خودشم میگه اینو قبول دارم

اگه بهش بگم دادو بیداد میکنه .کلا فک میکنه رفتارای خودش فقط درسته 

میفهمم عزیزم 

اطرافمون چنین ادم هایی دیدم که با حرف درست نمیشن 

ولی تو لحظات خوب دوتاییتون بهش بگو مثلا اونروز سرم پیش فلانی داد زدی خیلی خجالت کشیدم 

لایک نکنید😜

نمیدونم چرا بقیه واسه زناشون دارن پر پر میزنن شوهر من هم بدتر بدتر بدتر از شوهر تو 

خیلیاروببین باورنکن مردی رو میشناسم ک مثل پروانه دورخونوادش می‌چرخه هیچ کم وکسری براشون نذاشته خونوادش سرش قسمم میخورن اما زن پنهونی گرفته کسیم خبرنداره

Dunyada olumden baskasi yalan
میفهمم عزیزم  اطرافمون چنین ادم هایی دیدم که با حرف درست نمیشن  ولی تو لحظات خوب دوتاییت ...

بهش میگم بخدا ولی بازم تکرار میکنه..میدونی عصبی بودنش اخر کار دستش میده بخدا وقتی میریم ی جایی دعا میکنم مشکلی پیش نیاد ک عصبی بشه..تو خیابون تو ترافیک مثلا..یا مثلا تو مغازه یا تو مطب یا هر جای دیگه ای