انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که خدارو قبول نداشته باشه کافره بعضی از اطرافیان خودمون ماداریم که اصلاخداروانکارمیکنن که کی ازون دنیا اومده هرکی مرد که مرد خوب درسته شیعه است ولی کافره
دین که نه کسی که بع خدا اعتقاد نداره کافره بهترین دین انسانیته
ولی من دیدم کسایی رو که میگفتن به خدا اعتقاد ندارن ولی انسان شریف، متمدن و لایقی بودن.
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
همیشه میترسم پدرم رو از دست بدم سنش بالاس بخاطر ما خیلی زحمت کشید الان زمین گیر شده من با تلاشم میتونم زحمتشو جبران کنم اما تلاش نمیکنم تنبلی میکنم😔هعییی یه صلوات برای موفقیتم بفرستین خواهش میکنم😔
کسی که خدارو قبول نداشته باشه کافره بعضی از اطرافیان خودمون ماداریم که اصلاخداروانکارمیکنن که کی ازو ...
به نظر من مسلمان یا شی.عه بودن به زبون نیس به اعتقاد و ایمان قلبیه
تو شی.عه یا مسلمانی چون صرفا در ایرا ن به دنیا اومدی همین.
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️