2777
2789
یعنی چی

بزن گوگل بخون توضیح مفصلی داره

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
عاغا توی قبر برزخ میشه یا ی جای دیگ

بزرخ دنیای بعد از مرگه.مربوط به این کره خاکی تیست

که به قبر مربوط بشه

توعالم دیگس

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی ما رو میبینن  میان ب خانواده شون سر بزنن

اره فکر کنم.

از ما خبردارن.حالا اینکه میبیننمون‌یا چیکار میکنم هیچکس نمیتونه قطعی بگه.

داداشم فوت کرد هنوز نمیدونست خانومش بارداره روز سومش وقتی گفتن خانومش بارداره مادرم‌خیلی گریه کرد.خیلی بیقرار شدیم.چند روز بعدش گفت من خاب دیدم داداشت گفته اسم دخترمو بزارین فاطمه 

چهارماه بعد جنسیت بچه معلوم شد دختر بود😢

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
نمیدونم😄 من به خیلی جاهای اس.لام شک دارم. حس میکنم اون چیزی درسته که عقلت، ذاتت و فطرتت بهت بگه

ننه جان 

آخه تناسخ که حسی ذاتی نیست که 

اشکال نداره

خوب باش 

هر طوری دوست داری فکر کن 

همزمانی یک جریان بوده  نمی‌دونم  من اعتقاد ندارم  ترجیح میدم خودم هم که مردم تموم ...

خودمم دلیلش رو نمیدونم 

من هم همین ترجیح رو میدم حقیقتا...

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خلاصه بگم اول نه میتونستم کسی رو صدا بزنم نه حرکت کنم نه چشمام رو باز کنم بعد چند دقیقه اروم نشستم ر ...

مرسی❤️

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چقد حق به جانب گناه میکنیم دل میشکونیم خطا میکنیم  وابسته شدیم به دنیا انگار قرار تا ابد اینجا ...

دقیقـــــــــا

بعضی وقتا میگم خوشبحال دخترم که پاک و معصوم و جاش تو بهشت.... بی هیچ گناهی.... 😭😭😭

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
تو این میگی ی دختر جا خونمون ۸ سالشه سالم سرحال بود یهو گفتن ایست قلبی کرده مرده من هنوز تو فکرم&nbs ...

چند روز پیش فیلم عروسی عروس عممو گذاشته بودیم واسه ده سال پیش بود تا وسطاش داشتیم می‌خندیدم یهو دیدیم نصف مردای مجلس و زنا از ده سال پیش تا الان،مردن...یکی خودکشی یکی ایست قلبی یکی خودشو آتیش زده بود همه با بهت نگا میکردیم همین الان که دارم تایپ میکنم موهای تنم سیخ شده بخدا

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

نمیدونم😄 من به خیلی جاهای اس.لام شک دارم. حس میکنم اون چیزی درسته که عقلت، ذاتت و فطرتت بهت بگه

باز خوبه تو شک داری من که کلا یکاری کردن دیکه نمیتونم قبول کنم اصلا خدا قیامت عدالت آخرتی هست والا بخدا 

عزیزانی که از تناسخ حمایت میکنید ،مدتهاست که نظریه پردازان تناسخ پی به اشتباهشون بردن  و کوتاه اومدن ،این نظریه خودش منسوخ شده حالا بقیه ول کن نیستن  

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

چندماه پیش یه نفر تاپیک زده بود که شب اول قبر مادرمه. من دیدمش دلم ریخت خیلی دلم سوخت براش. گفتم چقدر میتونه سخت باشه. هی فرار کردم که بازش نکنم. فک کردم نکنه با تایپک‌های تلخ انرژیشو جذب کنیم. پربازدید بود و خب چندروز بود. هنوز تاپیکه پاک نشده زود که شد شب اول قبر بابام.😭 از تقدیر گریزی نیست