2777
2789
تناسخ بخاطر روح کم آوردن یا بدن اضافی آوردن نیست😂 تناسخ بخاطر اینه که روح نارس به مرحله کمال برسه& ...

یعنی یک چیز صد در صد بر خلاف اسلام رو چپوندی تو دین 

قیمه ها رو چرا ریختی تو ماست ها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسرار اون دنیا همه چی پنهونه معلوم نیس کجا هستن باشن نباشن

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
امشب یه پسر 20 ساله از فامیلامون مرده من هنوز تو شوکم داشته از شمال برمیگشته تصادف میکنه

تو این میگی ی دختر جا خونمون ۸ سالشه سالم سرحال بود یهو گفتن ایست قلبی کرده مرده من هنوز تو فکرم 

میفهمت پدر من جلوی خودم تموم کرد الهی دخترت به جات بمیره انقدری از جونم سیر هستم که حاضر هستم بابام ...

درکت میکنم عین منی 

از وقتی ک بابام رفته دلم میخواد منم برم 

هشت ماهه رفته ی بارم ب خوایم نیومده 😭🖤

یعنی چی

یعنی اونایی که نیستند زمان کوتاهی از ما دور شدند اونا سفر کردند ولی از این دنیا به دنیای دیگه اینجا ما مکان زمان رو داریم ولی برای اونا مکان زمان ساعتی وجود نداره هر جا هستند می بینی گاهی که صداشون می کنیم به خوابمون میاند یا وقتی خیلی ناراحتیم کنارمون هستند اما ما نمی تونیم اونا رو ببینیم یعنی چشم سوم ما خیلی محدوده 

یعنی یک چیز صد در صد بر خلاف اسلام رو چپوندی تو دین  قیمه ها رو چرا ریختی تو ماست ها

نمیدونم😄

من به خیلی جاهای اس.لام شک دارم.

حس میکنم اون چیزی درسته که عقلت، ذاتت و فطرتت بهت بگه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
کاش بگی

خلاصه بگم اول نه میتونستم کسی رو صدا بزنم نه حرکت کنم نه چشمام رو باز کنم بعد چند دقیقه اروم نشستم رو تختم 

یه نفر هم که ادم نبود قیافش عجیب بود ولی نه که بترسم کنار تختم منتظر بود . یه نگاهی به اتاقم کردم ولی همه چیزو خوب میدیدم (من چشمام خیلی ضعیفه )

یهو چشمام باز شد تو جسمم بدون اینکه متوجه برگشت به جسمم بشم 

کسی که میمیره دیگه وجود نداره، فقط یه بدن خالیه. همونطور که تو شکم مادرمون بودیم یا قبل ترش هیچی یادمون نبود. بخاطر همین باید قدر زندگیو دونست. وقتی بمیری همه چی سیاهه و خودت هیچی حس نمیکنی. تهش میشی غذای کرما