2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی عمالمون به اونا آگاهه؟

متوجه نشدم...اونا از همه کارهامون خوبو بد اگاهن اون دنیا دنیایه اگاهیو بیداریه داداشه من فوت کرده یه چیزایی تو خواب میومد قبلنا میگف تا چندروز تو شوک بودم

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
بگم نه ناراحت میشی ؟ بگم تموم شدن مثل فصلی و روزی که گذشت ناراحت میشی ؟ ،😭

همینکه شما روح و قلبی دارید که با اتفاق ناگواری به درد میان دال بر زنده بودن روح بعد از مرگ هست

آره  ولی می‌دونم اگر‌قرار باشه همه مردم جهان  اینطوری فکر کنن قانون جنگل میشه  همون ...

به نظر من تناسخ حقیقت داره

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
بگم نه ناراحت میشی ؟ بگم تموم شدن مثل فصلی و روزی که گذشت ناراحت میشی ؟ ،😭

خاله مامانم۷سال پیش به رحمت خدا رفت

ما با بچهاش ارتباط نداریم هیچ کدوممون

چندوقت پیش اومده بود به خواب پدربزرگم؛گفت خیلی مشوش بوده و نگران

ازش پرسیدم چته؟ چرا اینقدر ناراحتی؟ گفته پسرم مریضه اومدم بهش سربزنم توروخدا تو مراقبش باش کسی نیست ازش مراقبت کنه

روز بعدش پدربزرگم به دخترش زنگ زد؛ازش پرسید فلانی چطوره؟ گفت والا کرونا گرفته بیمارستانه حالش خوب نیست!

این یعنی بعد مرگ آدم تموم نمیشه و قطعا یه اتفاقاتی میفته و حتی از این دنیا و خانوادشون آگاهن و میتونن با بازمانده ها ارتباط برقرار کنن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تموم نشده  من خودم تجربه مرگ رو داشتم  حوصلم نیست تعریف کنم ولی لون دنیا حقیقت داره

کاش بگی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
مثلا صد سال دیگع هیچ اثری از مانیست .هیشکی مارو یادش نیست. مثل اونایی که قبل مارفتن😧

چقد حق به جانب گناه میکنیم دل میشکونیم خطا میکنیم 

وابسته شدیم به دنیا انگار قرار تا ابد اینجا بمونیم

کاش خدا حواسش بهمون باشه و از گناهانمون بگذره😔

مادر بزرگم همیشه میگفت اون ها زنده ان و ما مرده یعنی یه قدم از ما جلوترن و به همه چیز آگاه هستن  

روحشون قرین رحمت الهی ، 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.