2777
2789

چون علم و بینش ما کمه پس بهش فکر نکنیم بهتره چون دچار توهم و پوچی میشیم واین شرک 

دلمون قرص باشه ک خدا همه جا هست هم این دنیا هم اون دنیا همین کافیه 

وخدایی که بشدت کافیست

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بابام

بابایعزیزمممممممم

داره میشه دو سال مرداد ماه میشه دو سال که رفت 

فقط ۵۳ سال داشت تو خواب صبح دیگه بیدار نشد.

اینقدر فکر میکنم کجاست.هی میگم منو یادش هست هنوز.تا یکم غصه میخورم یا کسی اذیتم میکنه میاد تو‌خوابم.هرکی خوابشو دیده گفته نگرانه بچه هاشه.ی بار بچه خواهرم مریض شد قبل اینکه ما بفهمیم شبش خواب دیدم بابام نگران با استرس زیاد داره دوره خونمون راه میره.صبح پا شدم دیدم زنگ‌زدن ک‌بچه خواهرم مریض شده.وای بابام ی معجزه بود.هم‌بودنش هم رفتنش که هنوزم هست.

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرگی وجود نداره اینجا غروب کردند رفتند جای دیگه مرگ اغاز زندگی جدیده که ما ازش بی خبریم مثل زمانی که بدنیا اومدیم ایا چیزی از تولد یادمون میاد ؟مرگ هم همینه 

یه روزی هم ما می میریم دربارمون اینجا حرف میزنن😑😑

مثلا صد سال دیگع هیچ اثری از مانیست .هیشکی مارو یادش نیست. مثل اونایی که قبل مارفتن😧

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
روح به بدن خیلی وابستس اکثرا تو قبرستون هستن نزدیک سنگ مزارشون دوست من میتونه اونا رو ببینه.گاهی ...

ولی من به تناسخ معتقدم.بیشتر از برزخ

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️