خیلی ناراحتم یه غلطی کردم اومدم تهران برای کار رستوران خالم معرفی کرده بود محیط مزخرف و پر حاشیه ای داره امروز با همکارام بحثم شد دراومدم هیشکی دلش نمیخواد کار کنه از چهار بعد از ظهر سرپام تا دوازده تو این چهار روز تمام پاهام تاول زد به سختی راه میرم مث چیییی پشیمونم حالا خالم و خانوادم هی به من طعنه میندازن ک تو کار کن نیستی خاک بر سر من رفتم رستورانی ک سوپروایزرش افغانیه
ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
یارو برگشت بهم گفت برو چایی بگیر برا فلان میز رفتم این کافه ایا هی الکی میخندیدن تیکه مینداختن بم و چاییو طولش دادن منم خسته بودم پام درد میکرد اومدم به این افغانیه گفتم خودت بگیر گفت تو ب من نگو چ کار کنم خدا لعنت کنه کسیو ک این افغانیارو ادم حساب کرد
یارو برگشت بهم گفت برو چایی بگیر برا فلان میز رفتم این کافه ایا هی الکی میخندیدن تیکه مینداختن بم و ...
فقط با اون آدم مشکل داری؟یا کلا محیطش بده
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
یارو برگشت بهم گفت برو چایی بگیر برا فلان میز رفتم این کافه ایا هی الکی میخندیدن تیکه مینداختن بم و ...
دیگه طرف پستش از تو بالاتر بوده
طبیعی هست که نره به جای تو و اینطوری جوابت رو بده
هر جایی که بری
مخصوصا وقتی تازه کار هستی هنوز ، افرادی که توی کار بالاتر از تو باشن هست
اینم یه واقعیته
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
تازه کار نیستمخوشمم نمیاد افغــانی بهم بتازونه تو کشور خودم زیر دست این بی هویتا باشم
آها چون در مورد پا و ... گفتی فکر کردم تازه کار بودی و نمیدونستی این سختی ها رو داره این شغل
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
این دفعه به چیزهایی که برات مهمهمثل ایرانی بودن پرسنل دقت بیشتری کن و حتی مثلا دستمزد و مسافت و ....