2777
2789
عنوان

با همکارم بحثم شد

153 بازدید | 12 پست

خیلی ناراحتم یه غلطی کردم اومدم تهران برای کار رستوران خالم معرفی کرده بود محیط مزخرف و پر حاشیه ای داره امروز با همکارام بحثم شد دراومدم هیشکی دلش نمیخواد کار کنه از چهار بعد از ظهر سرپام تا دوازده تو این چهار روز تمام پاهام تاول زد به سختی راه میرم مث چیییی پشیمونم حالا خالم و خانوادم هی به من طعنه میندازن ک تو کار کن نیستی خاک بر سر من رفتم رستورانی ک سوپروایزرش افغانیه

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

چقد بد

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

سر چی بحثتون شد عزیزم؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر چی بحثتون شد عزیزم؟

یارو برگشت بهم گفت برو چایی بگیر برا فلان میز رفتم این کافه ایا هی الکی میخندیدن تیکه مینداختن بم و چاییو طولش دادن منم خسته بودم پام درد میکرد اومدم به این افغانیه گفتم خودت بگیر گفت تو ب من نگو چ کار کنم خدا لعنت کنه کسیو ک این افغانیارو ادم حساب کرد

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
یارو برگشت بهم گفت برو چایی بگیر برا فلان میز رفتم این کافه ایا هی الکی میخندیدن تیکه مینداختن بم و ...

فقط با اون آدم مشکل داری؟یا کلا محیطش بده

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

یارو برگشت بهم گفت برو چایی بگیر برا فلان میز رفتم این کافه ایا هی الکی میخندیدن تیکه مینداختن بم و ...

دیگه طرف پستش از تو بالاتر بوده

طبیعی هست که نره به جای تو و اینطوری جوابت رو بده

هر جایی که بری

مخصوصا وقتی تازه کار هستی هنوز ، افرادی که توی کار بالاتر از تو باشن هست

اینم یه واقعیته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

فقط با اون آدم مشکل داری؟یا کلا محیطش بده

کلا محیطش بده

دیگه طرف پستش از تو بالاتر بودهطبیعی هست که نره به جای تو و اینطوری جوابت رو بدههر جایی که بریمخصوصا ...

تازه کار نیستم

خوشمم نمیاد افغــانی بهم بتازونه تو کشور خودم زیر دست این بی هویتا باشم

کلا محیطش بده

میخوای دنبال کار جدبد بری؟

میخوای دنبال کار جدبد بری؟

اره 

تازه کار نیستمخوشمم نمیاد افغــانی بهم بتازونه تو کشور خودم زیر دست این بی هویتا باشم

آها چون در مورد پا و ‌... گفتی فکر کردم تازه کار بودی و نمیدونستی این سختی ها رو داره این شغل

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره

موفق باشی

این دفعه به چیزهایی که برات مهمه‌مثل ایرانی بودن پرسنل دقت بیشتری کن و حتی مثلا دستمزد و مسافت و ....