2777
2789
عنوان

میشه بیاید باهام حرف بزنید

92 بازدید | 9 پست

کسی که جدا شده کلی آسیب دیده تو خونه پدره کلی مشکلات دیگم داره حالا این وسط من خوشم نمیاد بعضی از آدم ها رو ببینم خدا شاهده بدم میاد ازشون اما چون خونه بابامم باید اون مهمون ها اون فامیل ها رو هفته ای ۲روز تحمل کنم بعد دیدنشون افسرده تر میشم چکار کنم ب کی بگم ب پدر مادرم میگم میگن مشکل داری خودت اونا چکار کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بعضی مسائل باید کنار اومد وقتی اونا میان خونه اتون شما میتونید خودتون به خواب بزنید داخل اتاق باشین و یا برین بیرون طلاق و جدایی یه مسئله ای هست که این روز ها خیلی ها باهاش پنجه نرم میکنن 

درسته حضورشون آزارت میده

ولی بعدش یا مثلا فرداش برو بیرون و کلی حس خو ب به خودت هدیه بده

بزار یادت بره دقیقه های سختی رو پشت سر گذاشتی

همه چی رو بزار پشت در و برو بیرون چند ساعت بدون فکر اروم بگیر

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
با بعضی مسائل باید کنار اومد وقتی اونا میان خونه اتون شما میتونید خودتون به خواب بزنید داخل اتاق باش ...

گاهی از اتاقم بیرون‌نمیرم بچمم نمیزارم بره ولی باز دفع های بعدی میان به مادرم گله میکنن دخترت طلاق گرفته اخلاقش پس اینجور بوده مادرم پدرم باهام بد میشن

برو کار پیدا کن مستقل شو 

یکی از آشنا های ماهم همین طوری بود 

با اینکه خانوادش مخالف مستقل شدنش بودن الان یه خونه گرفته واسه خودش یعنی مستاجر هست و کار می کنه اعصابشم راحته 

با اینکه سخته ولی ذهنش و اعصابش ارومه

گاهی از اتاقم بیرون‌نمیرم بچمم نمیزارم بره ولی باز دفع های بعدی میان به مادرم گله میکنن دخترت طلاق گ ...

به افکار دیگران کاری نداشته باشین ... اگه بخواهید برای دیگران زندگی کنید نابود میشین من خیلی پرونده طلاق داشتم و دیدم که در زمان طلاق و بعد طلاق خیلی ها به خاطر همین افکار داغون شدن خیلی ها ام بودن بیخیال شدن الان بهترین زندگی دارن