۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ مدیر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1759 عنوان دوازدهمیایی امروز کارنامه نهایی گرفتن | مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 93 پست من میخوام فردا بگیرم میگم میشه نمره زیر ۷ رو تک ماده زد در صورتی که نمره میانگین سالیانه بالای ۱۰ باشه ؟ 1402/04/20 | 00:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1me1 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 928 یه سوال مگه امتحان نهایی هایی که آزمون میگرفتن جوابش داخل سایت میزاشتن نیست بعد من دقیقا همونا رو نوشتم بر چه اساس به من فیزیک و دادن ۸چرا واقعا وقتی همونا رو نوشتم
coraalin عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 2874 و من که با چشمهای خودم دیدم و حتی پیام تبریک مدیر مدرسه ولی خوب تاثیرش چیه ؟ به خدا که تقلبی شده 😑من رفیقم زیست تو کنکور عالی زد میگفت نهایی بالا ۱۹ میشم بهش ۱۵ دادن عالی بود درسشم
bisti_20 عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1609 به خدا که تقلبی شده 😑من رفیقم زیست تو کنکور عالی زد میگفت نهایی بالا ۱۹ میشم بهش ۱۵ دادن عالی ... نه تقلب در کار نبود ...بچه درسخونه
1me1 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 928 نه خوب به تنبلی هم نبود یارو خیلی درسش خوب بود نمرشو کلا بد دادن نمیدونم چرا اینجوری شده ولی م ... خب خداییی ما هم خیلی زحمت کشیدیم کلی درس خوندیم تهش اون نمره ها رو دیدیم گفتیم کاش تلاش نمیکردیم که الان بسوزیم
coraalin عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 2874 یه سوال مگه امتحان نهایی هایی که آزمون میگرفتن جوابش داخل سایت میزاشتن نیست بعد من دقیقا همونا رو نو ... معلوم نیست چه خبره کلا نمره ها داغون بود واسه بعضیا واسه بعضیا هم رویایی
coraalin عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 2874 نه تقلب در کار نبود ...بچه درسخونه خوب منم میگم ما هم لچه درس خون داشتیم بد بود نمرهای تازه باهوشم بود
coraalin عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 2874 خب خداییی ما هم خیلی زحمت کشیدیم کلی درس خوندیم تهش اون نمره ها رو دیدیم گفتیم کاش تلاش نمیکردیم که ... واقعا که هر سال بیشتر آدم افسردگی میگیره از دستشون
1me1 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 928 معلوم نیست چه خبره کلا نمره ها داغون بود واسه بعضیا واسه بعضیا هم رویایی بعد تهدید هم میکنن اخه داخل فرم اعتراض نوشته احتمال کاهش نمره هم هست امروز اینقدر حالم بد بود گفتم من دیگه ترجیح میدم درس نخونم اگه قرار این بلاها سرم بیاد این همه زحمت بکشم تهش فرق بین منو کسی که نخونده یکی باشه
coraalin عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 2874 بعد تهدید هم میکنن اخه داخل فرم اعتراض نوشته احتمال کاهش نمره هم هست امروز اینقدر حالم بد بود ... ولا من که نصفشون زدم اعتراض اگه نمرمو کمتر کردن میرم دم در آموزش پرورش غلط کردن حق خورا
1me1 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 928 ولا من که نصفشون زدم اعتراض اگه نمرمو کمتر کردن میرم دم در آموزش پرورش غلط کردن حق خورا بببن من هشت اعتراض زدم اشکمو در آوردن بخدا از زندگی سیرم توی این سن افسردم
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22596 ممنون آخه یه نفر اینجا گفت نمره ۶و۷۵ گرفته براش تک ماده نزدن بهش گفتن نمیشه باید بالای ۷ باشه ... اون صد در صد نمره سالیانه اش زیر ۱۰ بودو اینکه میتونست مدرسه همکاری کنه مستمر ترم دومشو بهش بالا بده ک سالیانه بالا ۱۰ بیاره قبول شهشما سالیانه ات زیر ۱۰ باشهحتی ۱۲ هم بگیری ک قبولیه باز برات میزنه مردود الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
coraalin عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 2874 بببن من هشت اعتراض زدم اشکمو در آوردن بخدا از زندگی سیرم توی این سن افسردم باور کن همه همینجورین تو این اوضاع خوب کردی اعتراض زدی ولا مدیر ما گفت احتمالا نمره کم نمیکنن اگه کمتر بود