2777
2789
عنوان

دوازدهمیایی امروز کارنامه نهایی گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 93 پست

یه سوال مگه امتحان نهایی هایی که آزمون میگرفتن جوابش داخل سایت میزاشتن نیست بعد من دقیقا همونا رو نوشتم بر چه اساس به من فیزیک و دادن ۸چرا واقعا وقتی همونا رو نوشتم 

و من که با چشمهای خودم دیدم  و حتی پیام تبریک مدیر مدرسه  ولی خوب تاثیرش چیه ؟

به خدا که تقلبی شده 😑من رفیقم زیست تو کنکور عالی زد میگفت نهایی بالا ۱۹ میشم بهش ۱۵ دادن عالی بود درسشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خوب به تنبلی هم نبود یارو خیلی درسش خوب بود نمرشو کلا بد دادن نمیدونم چرا اینجوری شده ولی م ...

خب خداییی ما هم خیلی زحمت کشیدیم کلی درس خوندیم تهش اون نمره ها رو دیدیم گفتیم کاش تلاش نمیکردیم که الان بسوزیم 

یه سوال مگه امتحان نهایی هایی که آزمون میگرفتن جوابش داخل سایت میزاشتن نیست بعد من دقیقا همونا رو نو ...

معلوم نیست چه خبره کلا نمره ها داغون بود واسه بعضیا واسه بعضیا هم رویایی

معلوم نیست چه خبره کلا نمره ها داغون بود واسه بعضیا واسه بعضیا هم رویایی

بعد تهدید هم میکنن اخه داخل فرم اعتراض نوشته احتمال کاهش نمره هم هست 

امروز اینقدر حالم بد بود گفتم من دیگه ترجیح میدم درس نخونم اگه قرار این بلاها سرم بیاد این همه زحمت بکشم تهش فرق بین منو کسی که نخونده یکی باشه 

بعد تهدید هم میکنن اخه داخل فرم اعتراض نوشته احتمال کاهش نمره هم هست  امروز اینقدر حالم بد بود ...

ولا من که نصفشون زدم اعتراض اگه نمرمو کمتر کردن میرم دم در آموزش پرورش  غلط کردن حق خورا

ولا من که نصفشون زدم اعتراض اگه نمرمو کمتر کردن میرم دم در آموزش پرورش  غلط کردن حق خورا

بببن من هشت اعتراض زدم 

اشکمو در آوردن بخدا از زندگی سیرم توی این سن افسردم 

ممنون آخه یه نفر اینجا گفت نمره ۶و۷۵ گرفته براش تک ماده نزدن بهش گفتن نمیشه باید بالای ۷ باشه  ...

اون صد در صد نمره سالیانه اش زیر ۱۰ بود

و اینکه میتونست مدرسه همکاری کنه مستمر ترم دومشو بهش بالا بده ک سالیانه بالا ۱۰ بیاره قبول شه

شما سالیانه ات زیر ۱۰ باشه

حتی ۱۲ هم بگیری ک قبولیه باز برات میزنه مردود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بببن من هشت اعتراض زدم  اشکمو در آوردن بخدا از زندگی سیرم توی این سن افسردم

باور کن همه همینجورین تو این اوضاع خوب کردی اعتراض زدی ولا مدیر ما گفت احتمالا نمره کم نمیکنن اگه کمتر بود