2777
2789
عنوان

اونایی که زندگی متاهلی خوبی دارن

1532 بازدید | 32 پست

چه آیتم هایی تو زندگی تون هست که احساس می‌کنید خوشبختین

چه رفتارهایی در خودتان و همسرتان هست که باعث این خوشبختی و تداوم آن شده

محبت کلامی و عملی و اینکه همه جا تعریف میکنه ازم احساس خوشبختی میکنم . گرچه پول کادوی تولدمم نداشت

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهرکوتاه مدت ‌. منطقی حرف زدن ‌. بجای دعوا و بحث فقط راجب اون مسئله ک ناراحتیم حرف میزنیم تا کنار بیایم . اصلا شرایط واس هم‌سخت نمیکنیم . ازادی دوطرفه ‌ منظور از ازادی ینی هرکدوم حق اینو داریم ی بار درماه با دوستانی ک واقعا درست و تایید شدن باشیم . حق تنها بودن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

مشکلاتمون رو با حرف زدن حل میکنیم 

این مهم ترین دلیلی هست که کنار هم حالمون خوبه 

اگر مشکلی هست ناراحتی هست به جای اینکه بی محلی کنیم،درموردش صحبت میکنیم 

فردیت هم دیگه رو از بین نبردیم 

از علائق هم حمایت میکنیم 

به طور مثال همسرم چون شغلش رو رها کرد و رفت دور علاقش از حقوق ماهی 15 رسید به ماهی 5 و الان 8 

با اینکه اطرافیان گفتن نه و فلان اما من حمایتش کردم و بیشتر از قبل وظایف مالی زندگی رو به عهده گرفتم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اوایل مادرشوهرم سعی داشت با کل خانوادش ک بسیار پرجمعیت هستن رفت وامدکنم ینی خواهربرادراش،منم ساده و احمق فک میکردم آدمای خوبین،اینا بشدت فضول و خاله زنک بودن حتی مردهاشون،شعورو شخصیت ادمارو ب ی دست لباس میدیدن،منم هربار میدیدمشون تا یک ماه حالم بدمیشد ،تصمیم گرفتم رفت و امد نکنم،الان سالی یبارم نمیبینمشون وبسیارآرامش دارم وهیچ مشکلی ندارم،آرامشمو از قطع رابطه با آدمای سمی دارم

چه کارهایی شما میکنید که همسرتان ازتان راضی است

قلقشو بلدم . مهربونم باهاش قربون صدقش میرم مخصوصا الان که مشکل کاری براش پیش اومده وضعش ضعیف شده هواشو دارم غر نمیزنم سرش تا چون بعدا که اوکی بشه جبران کنه کلی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

محبت کلامی پشتوانه بودن اولویت بودن صبور بودن در برابر بدخلقی های من تاالان 

رفیق رفیق رفیق بودن👌🏻 

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

شما چه ویژگی هایی دارید که کمک به این خوشبختی کرده

من اتفاقا خیلی غر غرو ام😄

اما خب، مثلا کار همسرم طوریه که اکثر اوقات نیستش، ولی من صبوری میکنم، خودش خیلی این خصلتمو دوست داره...دیگه اینکه خیلی از همسرم تعریف میکنم، دوستش دارم و بهش محبت میکنم

اینکه گفتم غر میزنم، چون شوهرم شلخته س، یا مثلا اهل حرف زدن نیست، یا مثلا بدون مشورت یه کاریو انجام میده، اینا ویژگیای بدشه، که سر اینا مشکل دارم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️