2777
2789
عنوان

اونایی که زندگی متاهلی خوبی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 32 پست
محبت کلامی پشتوانه بودن اولویت بودن صبور بودن در برابر بدخلقی های من تاالان  رفیق رفیق رفیق بو ...

شما چه کارهایی میکنین

بیشتر میخوام خودم با رفتارهای مناسب همسرداری مجهز کنم شاید احساس خوشبختی بیشتری کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چه کارهایی میکنین بیشتر میخوام خودم با رفتارهای مناسب همسرداری مجهز کنم شاید احساس خوشبختی بیشت ...

من اخلاقم گنده😐قشنگ از نظر خودم هیچ اخلاق خوبی ندارم

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

خداروشکر  خیلی راضی ام.🙂

هر دو به هم متقابلا احترام میذاریم ،جلو بقیه از زندگیمون تعریف نمیکنیم (هر چند گه گاهی ازدهنم میپره🤦‍♀️)

۹۰ درصد نیازامو برآورده میکنه.(هرچند قانعم هستم😅)

و........

اگه ناراحتی پیش بیاد از جانب خانواده هامون،با صبر حلش میکنیم.

در کل شوهرم آدم بالغ و عاقلیه و همه دوسش دارن.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

از رفتاری خودتونم بگین

من خیلی دل به دلش میدم

اولویت زندگیمه

به خانواده ش احترام میذارم و‌البته اونا هم احترام میذارن بهم‌

خیلی هواشو دارم حتی وقتی میخواست شغلش رو عوض کنه و دوماه کار و درامد نداشت حتی خم به ابرو نیاوردم و کارت حقوقم رو دادم دستش

خلاصه سعی میکنم رفیقش باشم

ولی در کل همسرم از من مهربونتره

من و همسرم خوشبختیم خداروشکر. نمیگم دعوا و جروبحث هرکز پیش نمیاد. نمیگم هیچ اختلاف سلیقه ای نداریم. اما دعوا و بحث و اختلاف سلیقه ها رو مدیریت میکنیم و نمیزاریم منجر به اختلاف و مشکل بشه. هوای همدیگه رو پیش خانواده هامون داریم.نه همسرم اجازه بی احترامی خانوادشو به من میده و نه من . پشت همدیگه درمیایم. گذشت داریم. مشکلات همدیگه و نقاط ضعف مونو توسرهمدیگه نمیزنیم. به هم دلداری میدیم. من بچه دار نمیشم اما همسرم همیشه کنارمه همیشه دلداریم میده روحیه بهم میده.توی زندگی هردو شاغلیم و هرچی داریم به اسم جفتمونه. نه من میگم همش به اسم من باشه نه اون میگه نه به اسم خودم. اگه شرایط مالیش اکی نباشه درک میکنم و اصرار نمیکنم حتما‌حتما باید این مسافرتو بریم این چیزو بخریم. به احترام همدیگه سعی میکنیم تاجاییکه ممکنه احترام خانواده همدیگه رو نگه داریم. وقت میزاریم برا همدیگه. همسرم هرطور که شده در روز چند ساعت برای تفریح دونفره حتی اگه شده یه پیاده روی کوچولو یا دور زدن با ماشین و چرخیدن کوچولو هم شده وقت میزاره . از طرفی من اونو محدود نمیکنم اونم منو محدود نمیکنه.بخواد با دوستاش بره بیرون غر نمیزنم که نباید بری. خب نیاز انسانه که در هفتع مثلا یکبار با دوستاش بره کوهنوردی یا ...

اونم منو محدود نمیکنه.دلخوری پیش بیاد دوس نداریم ادامش بدیمو قهرو طولانی کنیم. یکی مون بلخره یعی میکنه بعد نهایت یکساعت با اون یکی حرف بزنه که تبدیل به لجبازی و قهر طولانی نشه. راجب مسائلی که اذیت مون میگنه به هم متلک نمیگیم و گوشه کنایه نمیزنیم. باهاش حرف میزنم میگم از این رفتارت خوشم نیومد یا چرا اینکارو کردی و... حرف میزنیم و نهایتش به معذرت خواهی ختم میشه و تموم میشه

خلاصه که همه چی بستگی به رفتار دو طرف داره.ما جفتمون قبل از ازدواج قرار گداشتیم و راجب همه این مسائل حرف زدیم. نمیخواستیم عشقمون بعد ازدواج خراب شه. و واقعا هم به حرفا و قرارایی که گذاشتیم ۸۰ درصد پایبند بودیم.

صبوری زن مرد نا اهل رو حسابی رام و مطیع میکنه.کافیه قلق شوهر دستتون بیاد.مهارت و سیاست زنانه باعث میشه زن نه خودشو کوچیک کنه نه در چشم شوهر زن غد و یکدنده ای به نطر بیاد.همه ی اینا هم کمه کمش چند سال تجربه میخاد 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من و همسرم خوشبختیم خداروشکر. نمیگم دعوا و جروبحث هرکز پیش نمیاد. نمیگم هیچ اختلاف سلیقه ای نداریم. ...

چقدر خوب و پخته رفتار کردید

انشالله همیشه محفل دونفرتون گرم و با صفا باشه و به زودی 3 نفره شه🌹

صبوری زن مرد نا اهل رو حسابی رام و مطیع میکنه.کافیه قلق شوهر دستتون بیاد.مهارت و سیاست زنانه باعث می ...

من تا اینجا  با کامنت هایی که دوستان گذاشتم تیجه گرفتم خوشبختی به تلاش هم زن و هم مرد با شرط اخلاق نسبی داشتن هر دوشون منوط بوده

جاده یه طرفه نیست که فقط زن صبوری و فداکاری کنه ولی وقتی مجبور باشی باید یه تنه تلاش کنی شاید به زندگی بهتر برسی

من تا اینجا  با کامنت هایی که دوستان گذاشتم  تیجه گرفتم خوشبختی به تلاش هم زن و هم مرد با ...

یه طرفه نیست ولی میدونی چرا زندگیای الان دووم نداره یا همش پراز جنگ و دعواس؟

چون زن و مرد پا به پای هم لجبازی میکنن و سعی دارن هر کدوم حرف همدیگه رو به کرسی بشونن.یه جوری انگار هرکدوم میخان برنده باشن.در صورتیکه زندگی مشترک میدون مسابقه نیست.دیگه خیلیا اصلا حرفای قدیمیارو قبول ندارن اما بعضی حرفاشونو باید با طلا نوشت.اینکه میگن زن باید سنگ زیرین اسیاب باشه یا اگر مرد منه زن نیم من باشه.اصلا موافق این نیستم که زن خودشو کوچیک کنه برا مرد اصلاااا.

نمیدونم چجوری منطورمو بیان کنم.به قول معروف بگو بله چشم ولی با سیاست کار خودتو پیش ببر.برای من که اینجوریه.از چشم شوهرم یه زن مطیع هستم اما همه ی فامیل میگن شوهرم زن ذلیله. ۳۶سالمه ۲۲ ساله که متاهلم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

همه ی آدما احترام رودوست دارن محبت وتوجه رودوست دارن من چندتاازتاپیکای قبلی شماروخوندم همسرتون الان ازطرف خانواده اش محبتی دریافت نمیکنه وفقط شماروداره وشمابایداون قدری عاقل باشیدکه تمام توجهی که میخواد روبهش بدین وجوری رفتارکنین که خانواده اش ازنظرشون راجع به شماپشیمون شن نه اینکه همسرتون هم باهاشون هم نظرشن!شازده کوچولو روباه رواهلی کرد اهلی کردن آدماکه خیلی آسون تره سعی کنیدروابطتون روباخانواده همسرتون درست کنیدبراشون غذایی چیزی درست کنیدببرید جایی میریدبراشون خریدکنید دائم جویای احوالشون باشیدحتی اگه اونابهتون بی احترامی کردن همین خوبی های کوچیک توبلندمدت محبتشون روبه شمازیادمیکنه!وقتی همسرتون هم رفتارخوب ودرست شماروببینه به زندگیتون دل میده.امیدوارم بهترین اتفاق ممکن براتون رقم بخوره💚🌱

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم