2777
2789

چون ی سری عقب افتاده و بی سواد و کند مغز داشتن ب ی سری مردم توهین میکردن 

هنوز نمیفهمن اینجا سایت عمومیه ،هر چی بگیم خیلیا میبینن

هرچند شایدم عمدا ی چیزایی و بلغور میکنن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اونارو نمیدونم عزیزم ولی به لکها خیلی بد توهین شد

ای وای باز دوباره ؟؟؟

اینا احتمالا برنامه ریزی شدس یک سری میان برای توهین 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نگفته همشون بدن ولی این رسما هم مال قومیتاست متاسفانه، تعصب بیجا نداشته باشید. چیزی که هست و همه ...

یعنی چی مال قونیتهاست 

فیلم گشت ارشاد رو دیدی برای فارس زبانها بود ولی تو فیلم اقاهه. میگفت چون داداشتون پسرما رو کشته باید یکی از شما خواهرها با من ازدواج کنه

بی خیال 😑اعصاب خوردی بود ی نفر خود شیرین نی نی یارو تگ کرد

من تگشون کردم،تاپیکی ک بخواد ب دست چن نفر بزمجه و احمق توهینی بشه ب مردم نمونه بهتره،چون از اون ورم ی سری نااگاه میخونن و فک میکنن حقیقته

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

یعنی چی مال قونیتهاست  فیلم گشت ارشاد رو دیدی برای فارس زبانها بود ولی تو فیلم اقاهه. میگفت چو ...

اون فیلم بود دوست عزیز، فیلم رو اینجوری ساختن که مثل الان بلبشو نشه و به یه عده برنخوره. این رسم رو نه فارسا دارن نه ترکا نه مردم شمال

اون فیلم بود دوست عزیز، فیلم رو اینجوری ساختن که مثل الان بلبشو نشه و به یه عده برنخوره. این رسم رو ...

ههههه خودت الان داری طرفداری الکی میکنی یعنی چی اون فیلم بود خوب فیلم رو از رو واقعیت میسازن دیگههههه 

لطفا الکی طرفداری نکنیدچون اطراف شما نبوده وشما ندیدید قرار به این معنی نیست که نبوده

اون فیلم بود دوست عزیز، فیلم رو اینجوری ساختن که مثل الان بلبشو نشه و به یه عده برنخوره. این رسم رو ...

والا ما کوردا هم نداریم 

ههههه خودت الان داری طرفداری الکی میکنی یعنی چی اون فیلم بود خوب فیلم رو از رو واقعیت میسازن دیگهههه ...

فیلم یه چیز عمومیه، اگر در مورد قوم خاصی این مسائل گفته بشه باعث بلوا میشه، پس یجوری میسازن که این مشکلات پیش نیاد. من الکی طرفداری نمیکنم، دلیلی ندارم

بحث هم سر عمل اشتباهه نه قومیت، این کار نهایت بی شعوریه، حالا هر قومی که انجامش بدن سطح فرهنگ خودشون رو رسوندن. چه فارس چه لر چه بلوچ چه عرب چه هر گروه دیگه ای، این رفتارا نشونه نبود تمدنه

والا ما کوردا هم نداریم 

هر کی نداره دمش گرم، هر کس هم داره بدونه بقیه در موردش چه فکری میکنند. عزیزتون رو کشتند، یا ببخشید یا دیه بگیرید یا قصاص کنید، با خانوادش چکار دارید؟ این کار نهایت پست فطرتیه

آره به همزبان های ما گفتن عصبی و بد دهن آخه به من میاد بد باشم؟ 🥺

لرا؟؟😂😂😂میدونی بنظر من لرا نحوه حرف زدنشون ی جوریه ادم فکر میکنه عصبینن

کاش شعور بعضیا برسه که نباید به قومیت ها توهین کنن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من هی نظر ندادم ولی بهتره توهین نکنی یکم ادب😕😏

من ک با شما نبودم گل😐با اون چن نفر بودم ک نهایت بی سوادیشونو داشتن جار میزدن،

ایناییم ک گفتم ی کوچولو از واکنشم بهشونه ...

هر ای بدبختیسه کوردی و دری غسه اکی بی خیال بو خویشگ☹

زۆر روودار بوون🤢