2777
2789
عنوان

رابطه اجتماعی

84 بازدید | 5 پست

بچه ها من طوری بزرگ شدم که رابطه اجتماعیم خوبه ولی خیلی سنگینم ، خشک نیستم اما مثلا میرم ی جا زیادصحبت نمی کنم و معمولا شروع کننده بحث نیستم یا خیلی ازدخترا میرن بیرون ، باشگاه دوست میشن ولی من بعد ی مدت و فقط درحد سلام و... 

تو مدرسه نه خیلی پرجوش و پر حرفم 

روی ظاهرم هم وسواس دارم ، مثلا جلوی خنده امرو میگیرم ، زیاد نمیخندم

به نظرتون چی کار کنم روابط اجتماعیم قوی بشه ، همه به عنوان ی دختر باحال و خوش صحبت بدونن منو نه ی دختر خشک نباشم ؟

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

منم گث توم ولیی میخندم خیلی خوش خنده م جاهای مث باشگاه گرم نمیگیرم جایی حال کتم گرم مصحبت میشم

نه تو خونه و جمع دوستانه خیلییی میخندم بیرونرو میگم

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوش اجتماعی تو بهتره ببری بالا 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
هوش اجتماعی تو بهتره ببری بالا 

و همین طور هوش هیجانی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
نه تو خونه و جمع دوستانه خیلییی میخندم بیرونرو میگم

بیرون بنظرم هرچی نخندی بهتره و درسشم همین رفتاره ک داری بخدا تواین زمونه هرچی رفیق و دوس کمتریانداشته باشی خیلی بهتره

خدایاشکرت...❤️