2777
2789
عنوان

چگونه شوهرمان راعاشق کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 53584 بازدید | 165 پست
پاییز جون شوهر منم وقتی دور بودیم خیلی بد بود اصلا ابراز احساساتش صفر بود . بعدش که من ار دانشگاه می اومدم خوب میشد.الان که عروسی کردیم ابراز احساساتش بهتر شده.فقط تو هم اشتباه الانت که اشتباهات منم بود رو نکن. بهش محبت یه طرفه و زیادی نکن
بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
پس محبت زیادی.عشقم عشقم گفتن تعطیل.صب قرار بهم زنگ بزنه منم منتظر موندم زنگ نزد منم سوال پرسیدم اینکه خونه ای صبونه خوردی؟بعد از ی ساعت زنگ زد که چرا اول صبی عصبیم میکنی منم گفتم باشه بکارت برس فعلا.دیگه اصلا بهم نه اس داده نه زنگ منم بهش اس ندادم تا ظهر به اس دادم که چرا عصبی بودی صب؟من همیشه این سوالهارو میپرسم دیگه تو عادت کردی.جواب نداده منم دیگه اس ندادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من برم ظرفامو بشورم واقعا تنبلم. منم باید عیبامو رفع کنم که اونم دلش خوش باشه‌عاشق همتونم. شاد باشید و پرانرژی. دنیا دست ما خانوماس.یادتون نره.شب بیایم بازهم.تاپیکو به بقیه هم معرفی کنید
عجب متن قشنگی.... زنی به مشاور خانواده گفت: من و همسرم زندگی کم نظیری داریم ؛ همه حسرت زندگی ما رو میخورند. سراسر محبّت, شادی, توجّه, گذشت و هماهنگی. امّا سؤالی از شوهرم پرسیدم که جواب او مرا سخت نگران کرده است. پرسیدم اگر من و مادرت در دریا همزمان در حال غرق شدن باشیم, چه کسی را نجات خواهی داد؟ و او بیدرنگ جواب داد: معلوم است, مادرم را ؛ چون مرا زاییده و بزرگ کرده و زحمتهای زیادی برایم کشیده! از آن روز تا حالا خیلی عصبی و ناراحتم به من بگویید چکار کنم؟ مشاور جواب داد: شنــا یـاد بگیــــرید! همیشه در زندگی روی پای خود بایستید حتی با داشتن همسر خوب...... ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺳﻔﺖ ﺑﭽﺴﺒﯿﺪ ! ﻗﺪﺭ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ .... ﺍﺭﺯﺍﻥ ﻧﻔﺮﻭﺷﯿﺪ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ؛ ﺑﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ، ﺑﻪ ﺣﺮﻓﯽ ، ﺑﻪ ﻧﻘﻠﯽ ، ﺑﻪ ﻫﺪﯾﻪ ﺍﯼ ، ﺑﻪ ﺍﻧﺪﮎ ﺗﻮﺟﻬﯽ ... ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﻼﺵ ﮐﻨﺪ . ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻧﺘﺎﻥ ﻫﺰﺍﺭ ﺭﺍﻩ ﺭﺍ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﺪ . ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻗﺪﺭﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻧﺪ . ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﻬﺎﯾﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﺩ " ﺁﺩﻣﻬﺎ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﻣﻔﺖ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺭﺍ ﻣﻔﺖ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ !" ......... ﮔــــــﺮﺍﻥ ﺑﺎﺷﯿﺪ ....
اصلا سمتش نرو.نه اس نه زنگ هیچی .اصلا ی کاری کن تو مدت عروسی نبینه تورو.اینقد دنبالت میگرده.من عید تو عروسی پسردایی شوهرم اینجوری کردم.عروسی چندروز طول کشید شب اخر دیگه خودش اومد دنبالم صدام کرد.