2777
2789
عنوان

چگونه شوهرمان راعاشق کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 53587 بازدید | 165 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 ساله که عروسی کردیم اینقدر منو خونه خودشون (مادر شوهر) میبره خسته شدم و همیشه باید با اونا بیرون بریم و هفته یبار بزور خونه مامان و خواهرم میرم اگرم برم با کلی استرس که آقا بدش میاد..بخدا دلم واسه مامانم تنگ شده روم نیست بگم امروز برم چون نهار اونجا بودیم و شب نموندیم شوهرم بهش برخورده..خانواده همسرمم نمیگن عروسمون دوست داره با خانوادش بره بیرون...یبار به دلم موند با خانواده خودم برم تفریح...حالا مادر شوهرم کلا با خانواده خودش رفت و آمد میکنه و پدرشوهرم هم کلی ذوق میکنه....از اخلاق شوهرم تو این مورد خسته شدم..اعتراض هم کنم دعوا میشه...مثلا امروز رفتم همشون خواب بودن منم خوابم نمیومد کلی عصر رو تنها بودم بعدا شوهرم میگه بگیر بخواب میگم چطوری با کلی لباس و رفت و آمد برادرات بخوابم....میشه بگین چیکار کنم
اللهم صل علی محمد و آل محمد
متاسفانه خیلی کم همکاری میکنید.ما یه کم تعمیرات داریم توی خونه.سرامیکو دستشویی و ... وقتی انجام شد و برگشتم با دست پر میام پیشتون . تایپیک رو به علقمندیهاتون اضافه کنید.
بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙