2777
2789

خسته شدم 

من هرجا برم این آبجی بیشعورم هی میگه منم میام مثلا تا سوپری میرم میگه منم میام منم بعضی موقع ها میبرمش اگه نرمش انقدر مامانم غر غر میکنه میگه خودش پا داره واسه تو که سنگینی نداره 

من بدم میا یه بچه همش همه جا که میرم دنبالم بیا من ۱۸ سالمه اون ۸ جدیدا خیلی خبر کش مامانم شده مثلا وقتی با خودم بیرونه بعدش که میره خونه هی به مامانم میگه که مثلا آبجی اینجوری کرد اینو گفت چادرز به زمین می‌خورد از اینجور چیزا 

چند بار میخواستم برم بیرون چون این میگفت منم میام منم میگم اصلا خودمم نمیرم 

امروز میخواستم برم بازار باز این گفت  منم میام نفهم قبول نمی‌کرد که نیاد این مامانم همش از اون دفاع میکنه میگه عه باید بچرو ببریش همش غر غر می‌کرد 

مامانم اعتقاد داره که من هرجا رفتم باید آبجیم دنبالم بیاد میگه باید به میل من باشه 

من پارسال یه جایی کار‌میکردم این هم صبح هم بعد از ظهر بامید دنبال من می آمد تا اینکه اون آخرین یه خرابکاری کرد شلوارش کثیف شد خودشو کثیف کرده بود دیگه من مجبور شدم همون موقع ببرمش خونه امثال هم یه جا دیگه رفتم سر کار که همون روز اول گفت منم میام چند روز آمد اونجا اذیت می‌کرد یه روز هم اونجا خودشو کثیف کرد که دیگه بعدش مامانم واسه اونجا آمدش چیزی نگفت 

بهم بگین دقیقا من چیکار کنم با این آبجی و مامانم اگه مامانم انقدر از آبجیم دفاع نکنه این هی هرجا بخوام برم نمیگه منم میام 

امروز بخاطر این جریانات همدیگه رو زدیم کلی دعوا کردیم هنوز هم ادامه داره 

من بدم میاد هرجا برم دنبالم بیاد😭😭😭😭

یا اینکه آبجیم رو چیکارش کنم که دلش نخواد دنبال من بیاد

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁

نبر،فکر غرغر مامانتم نباش،خیلی خشک باش با مامانت بهش بگو بچه ی من نیست ک مجبور به تحملش باشم،اصلا کوتاه نیا،حتما ی ماه اذیتت میکنن،غر زد داد بزن،ازت بترسن راحتی،مثل داداشم،داره پادشاهی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبر،فکر غرغر مامانتم نباش،خیلی خشک باش با مامانت بهش بگو بچه ی من نیست ک مجبور به تحملش باشم،اصلا کو ...

این حرفا حالیش نمیشه میگه غلط میکنی به میل خودت  باشی میگه خودش پا داره میاد واسه تو سنگینی نداره الان هی میگه از فردا حق نداری جایی بری از همه چی محرومت میکنم و آزاد بودی حالا داری از این غلطا میکنی هی میگه مودم رو قطع میکنم چند بار میخواسته جمع کنه جلوشو گرفتم باز داره میگه فردا جمع میکنم بدبختی بابام میگه باید با خودت ببریش 

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁
چقد کَنَه اس باهاش صحبت کن تو مامانش که نیستی

با کی صحبت کنم دیگه  چی بهش بگم اگه خود آبجیم نگه منم دنبالت میام مشکل حله ولی همش میگه منم میام 

دلم یه خواهر کوچولو خواست که همه جا دنبالم بیاد    

تو جا من نیستی که بفهمی چی میگم 😭

همین دیگه ،اولش اینطوریه،بزن وحشی بازی،نترس،مگه چقدر قراره زندگی کنی

نمیشه

بنظرت با آبجیم چیکار کنم که خودش بگه نمیخواد دنبالم بیاد 

دلم یه خواهر کوچولو خواست که همه جا دنبالم بیاد    

😐😐😐😑منم درکش می کنم بیا اجیای مارو ببر

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
وای یعنی سرکارم میبردیش؟ 😐 چی یگم

اره 

با یکی قرار بزار ببرش بیرون بیاد بترسونتون تو هم الکی خیلی بترس

اینجوری بازم دنبالم میا