سلام دوستان لطفاً تاپیک رو مارکونید اگه خوشتون نمیاد جواب بدید لطفا رد شید. راسته که میگن تو دوران عقد نباید رابطه جنسی داشت با شوهر ؟ خب مگه شرعی ازدواج نکردیم این حرفا برا چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط برای این بده میگن ک اگه خدایی نکرده توی عقد طلاق بگیرید برید پزشکی قانونی معاینه بشید و بفهمن دخترید هم از جلو هم از پشت و اینها براتون اسم همسر سابقتونو از شناسنامتون پاک میکنن و برای ازدواج بعدیتون زیاد مشکل دار نمیشید
من خودم داشتم تو عقد،برا این میگن ک ی وقت پسر تو زرد از آب در اومد جدا شه دختره بدون حالا اسیب دیدگی و از این حرفا،ولی بنظرمن آدم داشته باشه بهتره ،شاید طرف مشکلی چیزی داشته باشه ک آدم سریعتر بفهمه بهتره
چون تو ایران دوره آشنایی معمولا کوتاه و معمولا تو عقد، خود واقعی نمایان میشه و به خاطر معذورات فرهنگی، اگر رابطه کامل باشه و احیانا کسی پشیمون بشه، معمولا دختر بیشتر آسیب می بینه. واحتمال بارداری هم هست. در حالی که شاید هنوز آماده زندگی دو نفره نشدن
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
چون عرف قوانین و فرهنگ ما در این رابطه همش ب ضرر زن و به سود مرد تموم میشه ب نظر من بهتره رابطه کامل نباشه چون اگ خدایی نکرده جدا شدید این زن هست ک قربانی میشه