2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی بعد عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 62 پست

بخاطر استرسش و اینا میگن

من داشتم

هیچ اشکالی نداره اگه داشته باشی

ولی ناخوداگاه همش میشی استرس

اگه مشکلی با بارداری تو عقد نداری هیچ اشکالی نداره دیگه استرس هم نمیگیری

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم و الان دوساله عقدم اخر شهریور عروسیمه 

فقط برای این بده میگن ک اگه خدایی نکرده توی عقد طلاق بگیرید برید پزشکی قانونی معاینه بشید و بفهمن دخترید هم از جلو هم از پشت و اینها براتون اسم همسر سابقتونو از شناسنامتون پاک میکنن و برای ازدواج بعدیتون زیاد مشکل دار نمیشید 

هرکسی مختاره با زندگی خودش هرکاری بکنه

شما هرکاری دوس‌داری انجام بده

فقط قبلش از خودتو حست مطمئن باش ک پشیمون نشی

ی سال بعد نیای اینجا تاپیک بزنی تو عقد حامله شدم یا عقدم بهم خورد و اینا

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
ربطی به شرع نداره . به رسم و فرهنگ خانواده و حرف مردم برمیگرده 

آخه تو خونواده ما معمولا دخترا تو عقد رابطه ندارن البته این چیزیه که خودشون گفتنا خودم نمی‌دونم. ولی خونواده پسره خیلی اوپن تره. الان موندم چیکار کنم 

من خودم داشتم تو عقد،برا این میگن ک ی وقت پسر تو زرد از آب در اومد جدا شه دختره بدون حالا اسیب دیدگی و از این حرفا،ولی بنظرمن آدم داشته باشه بهتره ،شاید طرف مشکلی چیزی داشته باشه ک آدم سریعتر بفهمه بهتره

ی تازه مامان💗

چون مردا تلاششون واسه عروسی گرفتن و تشکیل زندگی کمتر میشه معمولا چون چیزی رو که میخوان رو دارن  ...

ربطی نداره ب مردش بستگی داره شوهر من بخاطر کارش عروسیو عقب انداخت وگرنه همون موقع ها عروسیمونو میگرفتیم بستگیی ب شرایط و ادمش داره البته

چون تو ایران دوره آشنایی معمولا کوتاه و معمولا تو عقد، خود واقعی نمایان میشه و به خاطر معذورات فرهنگی، اگر رابطه کامل باشه و احیانا کسی پشیمون بشه، معمولا دختر بیشتر آسیب می بینه. واحتمال بارداری هم هست. در حالی که شاید هنوز آماده زندگی دو نفره نشدن

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

مسخره‌ است! باز نامزدی یه چیزی عقد دیگه زن  شوهر دار حساب میشی چه بخوای طلاق بگیری چه نه تو شوهر داشتی 

یعنی یکی تو عقد رابطه نداشت و بعد جدا شد همه جا میگه من هنوز مجردم؟! صرفاً بخاطر رابطه نداشتن ؟!

نامزدی فرق داره اون دوره برای شناخته و رابطه ام توش چندان جالب نیست..عقد هم نیست که جدا شید بگن ازدواج کرده بود

به دنبال وارستگی