شاید اصلا خونه فقط یه پنجره داشته یا اون اتاقی که اینا بودن اصلا پنجره نداشته و هزاران شاید دیگه
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر عمه منم با ۵۰ سال سن زن آورده بود خونه خانواده مسافرت بودن تو حموم گاز گرفته بود اونجا پیداشون کردن غیر از خانواده خودشون بقیه زیاد ناراحت نبودن انگار خوشحالم بودن که همونجا تقاص پس داده اخه خیلی عممو عذاب میداد
من چن روز پیش دخترمو بردم دکتر گازم روشن گذاشتم سوپ گذاشته بودم خلاصه به مادرم گفتم حواست باشه تا میام..اومدم رفتم به سوپ سربزنم دیدم صدای گاز میاد..مادرم گازو تمیز کرده بود دکمه ی یکی از شعله ها رو روشن گذاشته...
هیچی بعید نیس
اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
مشخص سرکاری چون تو پربازدید گفته تو بیمارستان چی دیده حالا اینم خاسته یک چیزی بگه گاز گرف ...
دقیقا
منم اصلا این تاپیکو باور نمیکنم به چند دلیل ضایع..
اول اینکه مادره بیاد برا یه غریبه این حرفا رو بزنه در حالی که خیلی هم رو آبروش حساسه..
دوم این که اورژانس کف سالن بیمارستان بی در و پیکر نیست که همه با هم برن داخل و مریضها رو همه ببینن که میگه لخت بودن لای پتو..
سوم هم گاز گرفتگیشون تو این گرما که حدااقل تو خونه ها یه در یا پنجره بازه
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ابگرمکن مگه اتومات ندارن تو درجه خاصی خودشون اتومات خاموش میشن. بعدش هم آبگرمکن دیواری مگه موقع مصرف روشن نمیشه. یعنی آبگرمکن شما ازشب تا صبح مثل بخاری روشنه ... من موتور خونه داریم اونم اوتومات هست ولی من گرمکنی ندیدم از شب تا صبح روشن باشه. دیگه نمیدونم مال شما چطوره
من مامان دو تا فرشته ام .دخترم هلن و پسرم کارن.... معجزه های خدا تو زندگی ایم..خدایا ممنونم
تو این گرما حدااقل یه در یا پنجره تو همه خونه ها بازه حتی شبها حتی اگه کولر و پنکه روشن باشه
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️