2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهرین چند سالشون بود خدادسر هیچ خانواده ایی نیاره الهی 

الهی بخدا کاش هیشکی بابی ابرویی نمیره من دست دردم عصبی رفتم سرومم بزنم زن را ک دیدم اصلا نتونستم برگشتم

عزفزم دخخره مادرشو گول زده گفته مریم تولد دوستم  بعبع بعد رفته شب تو بغل پسر مردم خوابیده ابر ...

یعنی میگی این آبرو کوفتی از جون یه آدم مهمتره؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ممکنه دودکش ابگرمکن نشتی داشته باشه

ابکرمکن هم از شب تا صبح روشن نیست که  دودش باعث مرگ بشه شاید قضیه چیز دیگه باشه.   حالا از کجا متوجه شدن و بااورژانس تماس گرفتن 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
بش گفتم چیشده گفت دخترم دیشب بهم گفت میخوام برم تولددوستم امشب نمیام گفت منم قبول کرذمم صب هرچی زنگ ...

دروغه . هیچ مادری حاضر نیست بچه اش در ازای آبروش بمیره 

تلاش خوبی برا پربازدید شدن بود 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
وااااااااای چقدر زشت😑😑😑😑😑😑 ولا مادرش حق داشته دعا کنه دخترش بمیره اینه میگن مگه میشه زیر ...

یعنی واقعاً به خاطر یه همچنین موضوع مسخره ای ارزوی مرگ دخترش رو کنه طبیعیه این ته کثیف بودن یه مادره 

حق با مادره بوده دختر بی ابرو میخاد چیکار؟

خب باز ۹ ماه اون بچه تو شکمش بوده بهش شیر داده از جونش مایه گذاشته بدترین کارم که میکرد ی مادر هیچوقت نباید ارزوی مرگ بچشو کنه 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
دختره هشیار نیست  شماره خانواده دختر و از کجا آوردن زنگ زدن؟

اجی های پسر ازرابطشون خبرداشتن و میدونستن دخترکیه چیه

و حتی میخواستن برن برا دختر نیتشون ازدواجی بود فککنم

ولی اونجا من ک نرفت بودم برااطلاعات سوال پرسیدن ی همچین چیزایی دستگیرم شد

فک میکنم تاپیک الکیه یه مادر نمیاد این حرفا رو بزنه در حالی که مثلا انقدر رو آبروش حساسه بیاد برا ...

آره ،تابستونه و خفگی دراثر مونو اکسید کربن یکم عجیبه و اینکه این خانم به لختی اونا اشاره کرد 

اگرم خودکشی باشه ک مادر دختره دلیلشو میگفته و ...

بنظر دروغ میاد