2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بش گفتم چیشده گفت دخترم دیشب بهم گفت میخوام برم تولددوستم امشب نمیام گفت منم قبول کرذمم صب هرچی زنگ ...

ای بابا اخه با چه عقلی رفته اونجا خوابیده

مادره ام قرار نیس حالا بره واقعیتو همه جا جار بزنه که ابروش بره

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
چه مادر نف انگیزی اینجور چیزا ر و میبینم باید برم دست مامانموعد بوس کنم 

عزفزم دخخره مادرشو گول زده گفته مریم تولد دوستم 

بعبع

بعد رفته شب تو بغل پسر مردم خوابیده ابرو زن بیچاره رفته وقتی بهش گفتن بیا بیمارستان دخترت تو بغل پسر مرده مردم و دراوردینم بعد تو میگی چرا مادرش نفرینش کرده

یکم خودتو جای ابرو مادرش بزار🙄🙄🙄🙄

گاز که نشت کنه خونه  منفجر میشه  نه اینکه ‌گاز بگیره.  دودکش بخاری می‌تونه باشه ولی گ ...

واقغا آبگرمکن رو شما شب روز روشن نمیکنید ؟

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
گف شوهرم کارگر خیلیم تعصبی ان عمو ایناش منم طلاق مید هنوز باباش باخبرنیس

بد بخت استرس زیادی روش بوده

حال وخیم دخترش

و شوک اینکه دخترش دروغ گفته و تا صبح با یه پسره بوده

و لخت اووردن بیمارستلت

جلوی در و همسایه ابرو نمونده

بدبخت نفهمیده دعا کنه دخترش بمونه یا نه