2777
2789

با ناراحتی که من خودم ناراحتم میخوام بردارم ولی موندم چیکار کنم

گفت بذار چند روزی بهش فک کنیم

چیکار کنم واقعا ختم بشه به مانتویی شدن ؟😐

ولی با سیاست که همسرم خودش منو هل بده این سمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مانتو بلند میپوشم 

از حجابم چیزی کم نمیشه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

لازم نبود اعلام کنی . کم کم میذاشتی کنار 

برای شوهرت عادی میشد 

مثلا از مهمانی رفتن خونه پدرت شروع می کردی ، بعد خونه پدر اون و ...

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

چرا باید برای پوشش شما ها اون شوهرهای مغز بستتون تصمیم بگیره؟؟ یکم عقل و شعور و عزت نفس ندارین .اصلا مرد جماعت چرا باید برای ماها تصمیم بگیرن

زنایی مثل شماها رو ادن میبینه واقعا ناراحت میشه ، مثل برده ها

اصلا نمیتونم درک کنم یکی دیگه در مورد پوششت نظر بده و نذاره اون چیزی که دوست داری بپوشی و بگردی و زن ...

نمیتونم درک کنم

یک زوج درمورد جزییات هم دیگه ، اختیار نظردادن نداشته باشن

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
خودت چادری بودی یا اون مجبورت کرد چادر بزاری و قبول کردی ؟

نه چادری بودم به اجبار خانواده

اینم گفت چادرت برات مهمه

منم جو گیر شدم الکی دفاع کردم

حالا بخاطر بچه میخوام بردارمش

بهونه خوبیه