2777
2789
عنوان

صبح دوباره قبل رفتن همسرم بحث چادر رو کشیدم وسط

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 96 پست
نمیتونم درک کنم یک زوج درمورد جزییات هم دیگه ، اختیار نظردادن نداشته باشن

اره بابا بعضیا موقع کامتت گذاشتن حسااابی جوگیر میشن

آدم هندلی و همفکری میخواد 

نه روشنفکری درآوردن و حرف مفت زدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت گفته صبر کن. تو هم صبر کن اصلا اصرار نکن بزار خودش تصمیم بگیره ازدواج یعنی احترام به خط قرمز های همسرت و خط قرمز هر کس مختص خودش هست خط قرمز شوهر شما هم اینه. صبر کن به نظر من 

اسی جون چادرای مدل دار که هم قشنگه هم راحته 

حیفه هدیه ی حضرت زهرا رو از سرت برداری

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

الان کالسکه رو بهونه کردم که سختمه و داشتیم زمین میخوردیم و...

ببین از شوهر من سخت گیر تر نیست مطمینن

من تو مسافرت ها سرم نکردم

الانم هر جا دوست دارم سر میکنم هر جا نخوام نمی کنم

البته من 20 ساله ازدواج کردم دیگه الان خیلی براش مهم نیست

الانم می خوام یه مانتو عبایی بخرم بیشتر اون رو تنم کنم

اصلا دوس ندارم وقتمو سر همچین بحثایی بگذرونم 

چون عقیدم اینه اصلا ارزش نداره یه زن وشوهر خودشونو درگیر همچین‌چیزایی کنن که بنظرم هر ادمی خودش اختیار داره که چه پوششی داشته باشه 

فقط اینو بهت بگم جسارت داشته باش ورو حرفت وایسا اگر دوست نداری پوششت این باشه 

یکبار اشتباه کردی قبلا و الکی دفاع کردی والان پشیمونی 

الانم بچه رو بهونه نکن 

بچت بزرگ شه دوباره میگه حالا بپوش 

یا هزارتا حرف باید بشنوی که فلانی بچشو بهانه کرده پوششو عوض کرده تو نمیتونی جلوی حرف کسایی که ذهنیتشون اینه رو بگیری 

پس با جسارت وجرات حرفتو بزن بگو از اولم نخواستم برام سخت بگو ولی بخاطر احترام به خانواده وتو این همه تحمل کردم از الان نمیخوام چون دارم اذیت میشم

نه چادری بودم به اجبار خانواده اینم گفت چادرت برات مهمه منم جو گیر شدم الکی دفاع کردم حالا بخاطر ...

ازدواج عشقه انتخابه و.....اما معامله هم هست جو گیر شدی یا نه اتفاقیه که افتاده برداشت من اینه که حرفی که زدی و خیال همسرتو از چادری بودنت راحت کردی عقدتون بر اساس حرفها و به تفاهم رسیدن سر حرفهاتون بوده تا اینجا رو که قبول داری ؟. حالا میخوای به هر دلیل حرفتو تغییر بدی اینم درست  اما در معامله به تغییر حرف میگن دبه کردن قطعا همسرت به خاطر این قضیه معامله رو بهم نمیزنه اما از این به بعد این حق رو به همسرت دادی مثل خودت پای حرفها و قرارهاش نمونه خیلی راحت دبه کنه و......یک روز چشم باز میکنی میبینی تو دو جاده متفاوت در حرکتید وادای زندگی رو درمیارین