2777
2789
عنوان

صبح دوباره قبل رفتن همسرم بحث چادر رو کشیدم وسط

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 96 پست

خودتو دست و پا چلفتی نشون بده بگو چادر گیر میکنه زیرپام از سرم میفته اگه بچه کوچیکم داری بگو سخته یه دستم کیف یه دستم بچه چادرمم باید بگیرم و...

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چادری بودم به اجبار خانواده اینم گفت چادرت برات مهمه منم جو گیر شدم الکی دفاع کردم حالا بخاطر ...

تقصیر خودته دیگه ... ببین چی میشه . 

کم کم بردار یهو مانتویی نشو 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

کم کم برش دار.... بزار چشمش عادت کنه... یهویی برداری برات موضع میگیره... مثلا سوار ماشین شدی بدون چادر پیاده شو... یا خونه کسی میری.... بعدا متوجه میشه چقدر راحتتری و برای بچه بغل کردن چقدر سبکتری

منم با دردسر چادر برداشتم ...بماند که از مادرهمسرم  حرف شنیدم به خاطر این قضیه .اولش هم همسرم باهام بیرون نمیومد ..سر چادر سر کردن منم حساس بود سر ی ماجرایی لج کردم باهاش و چادرم را دیگه سر نکردم الان خودشم دیگه عادی شده براش و منم سعی می کنم مانتو های بلند و رنگ تیره بپوشم .با چادر حتی روسری سر کردنم هم برام سخت بود نمی تونستم هم چادر وهم روسری را کنترل کنم خیلی سخت بود برام ولی الان واقعا راحت شدم 

من فلک چی دادشم مجبور م می‌کنه چادر بپوشم آخه من با چادر شلخته میشم مانتو والا حجابی می‌پوشم بعد زن خودش مانتو جلو باز راحت میگرده خرم از پل رد نمیشه راحت بشم خخخخ

دوسه بار با چادر باهاش برو بازار.خودتو بنداز زمین یا مثلا زیر پات گیر کنه.یا مدام باز و بسته کن(مردها ازین حرکت بدشون میاد😂).یا دست و پا چلفتی بازی در بیار

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
ببین از اول اون با چادور پسندیده چیزی ندارم بگم باید قبل ازدواج شرط میکردی

ادما عوض میشن‌. مخصوصا ادمای سالم‌ و غیرمتعصب. رفتار طبیعی انسانیه.قرار نیست اول زندگی هرچی هستیم تا اخر زندگی هم باشیم برای خوشامد همسرمون 

نه چادری بودم به اجبار خانواده اینم گفت چادرت برات مهمه منم جو گیر شدم الکی دفاع کردم حالا بخاطر ...

خوب حق با همسرته

من خودم مانتویی هستم ها ولی محجبه.  ولی در این مورد حق با ایشونه ایشون شما را با چادر انتخاب کرده دیگه

اخه چادرم هنیشه براش مهم بوده نمیخوام رابطمون لطنه بخوره

من خونه پدرم حجاب سفت و سخت نداشتم،بعد ازدواج خانواده شوهرم چون مذهبی بودن شوهرم مجبورم کرد چادر بپوشم،کم کم ک چه عرض کنم سالها طول کشید ک کنارش بزارم ولی الان احساس میکنم چادر بهتره

عبا هم خریدم پوشیده ست ،

اصلا نمیتونم درک کنم یکی دیگه در مورد پوششت نظر بده و نذاره اون چیزی که دوست داری بپوشی و بگردی و زن ...

خب بالاخره آدمها بر اساس معیارهایی همو انتخاب میکنن. مثلا من از اول دلم میخواست شوهرم مردانه لباس بپوشه، و بر اساس همون انتخابم و انجام دادم. حالا بعد ازدواج بگه من میخوام با تیپ لش بگردم قطعا دیگه به من مربوط میشه. چون من اگر از اول تیپ لش میخواستم ایشون رو انتخاب نمیکردم.

شاید همسر ایشون هم چادری دیده و پسندیده.