2777
2789
عنوان

لطفا بیاید نظر بدید خیلی مهمه

136 بازدید | 17 پست

خواهر شوهرم یک روز در میون میاد خونمون از عصر تا شب چون شوهرم نیست بخاطر کارش که ماشین سنگین کار می‌کنه و خواهرش از اول عروسیمون تا الان همیشه میاد یک روز در میون که شوهرم نیست من خسته شدم از مهمون داری البته کار خاصی نمیکنم ولی شاید آدم بخواد تنها باشه یبار، حالا موندم ب شوهرم بگم یا نگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه شما هم تنهایی با هم وقت بگذرونید برید بیرون و تفریح و گردش خوش میگذره اونم‌میاد.زشته به شوهرتم بگی برگرده بگه خواهرم خونه ما نیا .خودت داداش داشته باشی بهت بگه چه حسی پیدا میکنی 

بگو. 

همون خواهرشوهرتم خسته میشه 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

نه عزیزم به همسرتون نگید، به جاش با رفتارتون کاری کنین خودش متوجه بشه مثال روزی که ایشون قراره بیاد مهمونی دعوت کنین که ایشون باهاش معذبه یا برنامه بچینین جایی برین یا موقتا باشگاه ثبت نام کنین وروز و تایمی که ایشون میخواد بیاد بگین نیستین وباشگاهین چند باری این رفتارارو ببینه خودبخود رفت و آمدش کم میشه،سعی کنین خودشماهم خیلی کم برین خونشون ووقتی رفتینم خیلی خودمونی رفتار نکنین مثل مهمون باشین

مشاور آنلاین سابقم، مشاوره خانواده و مشاوره حقوقی در تمام پیامرسان ها(✅تلگرام،✅واتساپ✅،روبیکا✅،ایتا✅،سروش،✅بله✅،ایمو✅،گپ ✅آیگپ) بصورت چت و ویس،البته من معمولا ویس میدم شما میتونین تایپ کنین یا ویس بدین🤩مشاوره خانواده در تمام زمینه های فردی_خانواده و زناشویی....مشاور حقوقی در حوزه خانواده(✔طلاق✔مهریه✔نفقه✔جهیزیه✔حضانت✔ولایت✔قیمومت✔ارث✔نسب و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده) حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦۷۹تومن،جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده 👨‍👩‍👦‍👦۵۹ تومن،جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن،تنظیم انواع دادخواست ولایحه⚖ در اسرع وقت ۵۰ تومن ...حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین🤩🤩🤩🤩🤩شماره همراهم09199541937 لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات آموزشی همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه همراه با اسکرین شات رضایتمندی ها،کانالم تازه تاسیس شده حمایت کنین حضورتون منو دلگرم تر میکنه 💐🫂دوستتون دارم💞 الهی همتون در پناه خدای مهربون به همه آرزوهای قشنگتون برسیییین😍😍😍❤❤❤❤ داشت یادم میرفت🥲🤕 لینک کانال و بذارم حتما یادتون باشه❗ مهمون کانالم باشین🍹 خوشحال میشم خیلی زیاد😍❤https://eitaa.com/moshavere_online