2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس اینکه شاید حتما لازم نبوده جواب بده زود قضاوت نکنیم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بش میگم چرا جواب ندادی بی تلبیت😅😅😅 به دوست و دوست‌پسرم اینو میگم 

۹۸ تاحالا اینجایی چرا اینقد فعالیتت کمه همش ۳۰۰ تا پست 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

اون آدم هفصد طبقه از چشمم می‌افته 😅

وقت داشت سین کنه وقت اینو نداشت یه لایک کنه یا یه چیزی بنویسه در یه صورت اشکالی نداره اونم اینه ک کنارم نشسته باشه بگه عهه مثلا اینو فرستادی چ جالب یا فلان 

الانم کامنتش رو پاک کرد

خب همینه پس😂 اسی  لطفا نشخوار فکری نکن ک مثلا پست فرستادم چرا جوابم نداد واقعا شاید مشغله ای داشت طرف میتونی مستقیم باهاش حرف بزنی هیچوقت دنبال بهونه نباش برای ارتباط 

خب همینه پس😂 اسی  لطفا نشخوار فکری نکن ک مثلا پست فرستادم چرا جوابم نداد واقعا شاید مشغله ای د ...

نه اون فردی که ریپلایش کردی رو میگم که میگی خیلی وقته تو نی نی سایت عضوه

اون کامنتش رو پاک کرد 

خب همینه پس😂 اسی  لطفا نشخوار فکری نکن ک مثلا پست فرستادم چرا جوابم نداد واقعا شاید مشغله ای د ...

من نخواستم واقعا ارتباط بگیرم

دو بار پست فرستاد فقط لایک کردم

بعد حالا بعد از دو روز من یه پستی فرستادم که احساس نکنه اهمیت ندادم

حالا هیچی نگفت لایک هم نکرد یه کم بهم برخورد