بعد از مرگ پدر یا مادر یا... چقدر طول کشید به حالت عادی برگردین؟
اصلا برگشتین به زندگی عادی؟؟
زندگی مزه میده؟
برای شما هم دیگه رنگ و بویی نداره؟؟
خدارو شکر ناشکری اصلا نمیکنم فقط برام سواله.
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سال گذشت هنوز عادی نشده هنوز با یادش اشک میریزم هنوز جای خالیش خیلیییییییی احساس میشه
😭😭
خدا رحمتشون کنه
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
من وقتی پدررم فوت کرد هفته های اول انقدر حالم بد بود که نجبور شدیم به مسافرت بریم تا من از محیط دور بشم وچون مادرم بود دلگرم به بود مادر شدیم اما بعد رفتن مادر با اینکه ۹ سال میگذره هنوز دلم می خواد یک بار دیگه برگرده ومن در آغوشش بگیرم 😢😭
حتی وقتی غذا میخورم راه میرم اب میخورم حمومم هرکاری و هرجایی فقط لشکام میاد و بغص دارم.حالم بده
۱۱ ساله مادرمو از دست دادم هنوز دردش باهامه مگ نمیگن خاک سرده برای من چرا انگار تازه از دست دادمش اما مشکل اینجاس ک من ب هیچ عنوان دردمو ب کسی نشون نمیدم حتی شوهرم
خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
۷ ماه طول کشید ولی خوب مطمئنا اون زندگی دیگه به حالت عادی برنمیگرده و به هیچ وجه مثل قبل نمیشه💔
نه نمیشه خیلی قلبم شکسته