2777
2789
عنوان

کسانیکه عزیز از دست دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 47 پست
فقط مادر نبود یکی از فرشته های خدا بود هیچکس ازش ناراضی نبود مهربون بااخلاق خدا دید حیفه بمونه بین ا ...

روحسون قرین رحمت الهی باور کن اشکم سرازیر شده دارم  مینویسم همچین اشخاصی هیچ وقت از ذهن ها پاک نمیسند خدا بهت صبر بده 

درونم خاکستری شده. هرچیزی که یه زمونی ازشون لذت میبردم الان برام بی معنیه. هیچی دوس ندارم.فقط برای ...

بدون پدرشوهرم دوست نداره بخاطرش ناراحت باشی و غصه بخوری

صلوات خیرات قرآن براش بخون بیشتر روحش خوشحال میشه تا با گریه و خودخوری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون پدرشوهرم دوست نداره بخاطرش ناراحت باشی و غصه بخوری صلوات خیرات قرآن براش بخون بیشتر روحش خوشحا ...

برام دعا کن عزیزم.

خیلی سخته.

زندگی بدون پدر مادرها واقعا خاکستریه

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
خدا بهت صبر بده

آمین

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
روحسون قرین رحمت الهی باور کن اشکم سرازیر شده دارم  مینویسم همچین اشخاصی هیچ وقت از ذهن ها پاک ...

ممنون عزیز دلم. یک حسرت هایی هس هیچ موقع درست نمیشه شب عروسیم من چیکارکنم هرموقع بهش فکر میکنم دلم میخاد بترکه کم سر عقدم همه اشک شون دراومد عروسیم ک فک کنم از اول تا اخر گریه میکنن

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
واقعا چند سالشون بود 

۷۵ سالشون بود.

ممنون عزیز دلم. یک حسرت هایی هس هیچ موقع درست نمیشه شب عروسیم من چیکارکنم هرموقع بهش فکر میکنم دلم م ...

😭😭

خدا بیامرزتشون

برام دعا کن عزیزم. خیلی سخته. زندگی بدون پدر مادرها واقعا خاکستریه

سخته واقعا خیلییییییییی

ولی چاره ای نیست جز صبر در مصیبت

خدا بهتون صبر بده و توفیق که براش هدیه بفرستین

انشالله آرامش بگیرید و راضی باشید به خواست و اراده پروردگار

انشالله سالم باشید همیشه و بتونید یادی کنید از رفتگانتون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ممنون عزیز دلم. یک حسرت هایی هس هیچ موقع درست نمیشه شب عروسیم من چیکارکنم هرموقع بهش فکر میکنم دلم م ...

وای عزیزم واقعا متا سفم نمیدونم چی بگم که آروم شی با همچین مادری زبونم بند امده 😭از ته قلبم دعا میکنم خوشبخت بشی تا مادرت بادیدن خوشبختیت احساس آرامش ابدی داشته باشه آمین یا ربالعالمین 

😭😭 خدا بیامرزتشون

ممنون گلم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
وای عزیزم واقعا متا سفم نمیدونم چی بگم که آروم شی با همچین مادری زبونم بند امده 😭از ته قلبم دعا میک ...

ممنون فداتشم صبرشو خدا بهم نداده فقط تظاهر میکنم.. 

مادرم وقتی یکساله ش بوده ، مادرش رو سر زایمان خواهرش از دست میده و از اونموقع دردش همراهشه

همیشه میگه با غم بی مادری قد کشیدم و الان خودمم دارم پیر میشم و حسرت میخوره 

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

ممنون فداتشم صبرشو خدا بهم نداده فقط تظاهر میکنم.. 

منم تظار میکنم خوبم.

و همه فکر میکنن من چقدر قوی هستم.

بخاطر همسرم و بچم گریه مو پنهون میکنم اما ...