2777
2789
عنوان

کسانیکه عزیز از دست دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 47 پست
من خواهر وپدرم خیلی سخته بخاطراینکه نشون بدم قوی ام لبخند میزنم ولی هنوز بعد ۴سال یادم نرفته ونار ...

منم نشون نمیدم اما داغونم

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی پدررم فوت کرد هفته های اول انقدر حالم بد بود که نجبور شدیم به مسافرت بریم تا من از محیط دور ...

قربون دستاش برم روز قبل مرگش انگار که درونم خبر داشت نمیتونستم از پیشش برم همش دستاشو بوس میکردم.میرفتم دوباره برمیگشتم و بوسش میکردم چندین بار تکرار شد اخرم نگهبان بیرونم کرد.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

۱ سال گذشته سر مراسم ختمش نتونستم برم تمام عید رو منتظر من بود و من نرفتم تنها امیدش من بودم 💔

یک عدد infp هستم😊💚اسم کاربریم هم اسم یک بازیگرهست🥞🌈مخالف سر سخت کسانی که به نام روشنفکری هر کار اشتباهی انجام میدن 🚫✨
پس مقطعه بعد از مدتی کلا فراموش می کنی حداقل چهل روز تا دوماه

😭😭

خیلی داغونم

قربون دستاش برم روز قبل مرگش انگار که درونم خبر داشت نمیتونستم از پیشش برم همش دستاشو بوس میکردم.میر ...

خدا رحمتشون کنه

چ عروس خوبی و چ پدر شوهر خوبی بودن براتون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خدا رحمتشون کنه چ عروس خوبی و چ پدر شوهر خوبی بودن براتون

درونم خاکستری شده.

هرچیزی که یه زمونی ازشون لذت میبردم الان برام بی معنیه.

هیچی دوس ندارم.فقط برای امام زمان و همسرم و بچم و برای رشد زندگی میکنم.

دیگه دنیا رنگشو برام باخت.

پدر شوهرمو. حتی وقتی غذا میخورم راه میرم اب میخورم حمومم هرکاری و هرجایی فقط لشکام میاد و بغص دارم. ...

تسلیم میگم,خدا به قلبتون و روحشون آرامش بده

منم تجربه شما رو دارم, برام خیلی عزیز بود❤️ رابطه مون صمیمی بود و نبودنش برام سخت

روزها و ماه های اول اصلا نمیتونستم خونشون حتی آب بخورم,نبودنش سنگین بود,با اینکه ابراز نمیکردم و خانواده رو آروم میکردم

برای آرامش روحش هرچه در توانم بود کردم چه در طول مراسم و چه بعدها برای خیرات❤️ الانم میرم سر خاکش باهاش حرف میزنم میگم اومدم خونه ت دیدنت,میدونم که میبینه و میشنوه و از حال ما زنده ها باخبره,با حرف زدن و رفتن سرخاکش و خیرات , دلتنگی رو آروم میکنم

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

داغ مادر سخته مخصوصا اگر واقعا مادری کرده باشه اصلا فراموش نشدنیه 

فقط مادر نبود یکی از فرشته های خدا بود هیچکس ازش ناراضی نبود مهربون بااخلاق خدا دید حیفه بمونه بین این جماعت زود برد پیش خودش... 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
خدا صبرت بده خیلی سخته درکت میکنم با تمام وجود م

خیلییییییی سخته.

خدا سر هیشکی نیاره.

خدا خودش صبر بده.

اخه چجوری ادم میتونه دیگه اون چشمارو نبینه.