2777
2789
عنوان

کسانیکه عزیز از دست دادن بیان

418 بازدید | 47 پست

سلام دوستای عزیزم.

بعد از مرگ پدر یا مادر یا... چقدر طول کشید به حالت عادی برگردین؟

اصلا برگشتین به زندگی عادی؟؟

زندگی مزه میده؟

برای شما هم دیگه رنگ و بویی نداره؟؟

خدارو شکر ناشکری اصلا نمیکنم فقط برام سواله.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

یه سال گذشت هنوز عادی نشده

هنوز با یادش اشک میریزم

هنوز جای خالیش خیلیییییییی احساس میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهر وپدرم

خیلی سخته

بخاطراینکه نشون بدم قوی ام لبخند میزنم

ولی هنوز بعد ۴سال یادم نرفته وناراحتم وافسرده اما کسی نمیدونه چون نشون نمیدم تودلمه این چیزا

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
یه سال گذشت هنوز عادی نشده هنوز با یادش اشک میریزم هنوز جای خالیش خیلیییییییی احساس میشه

یه جا یادداشت کن یاددت نره

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
یه سال گذشت هنوز عادی نشده هنوز با یادش اشک میریزم هنوز جای خالیش خیلیییییییی احساس میشه

😭😭

خدا رحمتشون کنه

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

من وقتی پدررم فوت کرد هفته های اول انقدر حالم بد بود که نجبور شدیم به مسافرت بریم تا من از محیط دور بشم وچون مادرم بود دلگرم به بود مادر شدیم اما بعد رفتن مادر با اینکه ۹ سال میگذره هنوز دلم می خواد یک بار دیگه برگرده ومن در آغوشش بگیرم 😢😭

اول بگو کی از دست دادی؟؟؟؟

پدر شوهرمو.

حتی وقتی غذا میخورم راه میرم اب میخورم حمومم هرکاری و هرجایی فقط لشکام میاد و بغص دارم.حالم بده

۱۱ ساله مادرمو از دست دادم هنوز دردش باهامه مگ نمیگن خاک سرده برای من چرا انگار تازه از دست دادمش اما مشکل اینجاس ک من ب هیچ عنوان دردمو ب کسی نشون نمیدم حتی شوهرم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
😭😭 خدا رحمتشون کنه

ممنون خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

از شما کی رفته ب رحمت خدا

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
۷ ماه طول کشید ولی خوب مطمئنا اون زندگی دیگه به حالت عادی برنمیگرده و به هیچ وجه مثل قبل نمیشه💔

نه نمیشه خیلی قلبم شکسته