2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم صبحانه به شوهرم نداده !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 47 پست

شوهرت نمیتونست تو راه خودش یه چیز بخره بخوره؟یه سوپر مارکت بین راهی نبوده؟

شوهر منم مدام در رفت و امده کارای زمین باباش انجام میده برا کار خودش مدام میره شهرستان میاد حتما مگه باید یکی براش اماده کنه

اماده باشه میبره نباشه یه چیزی میخره بین راه 

من از این ناراحتم خواهر شوهرم چرا ارزش قائل نبوده صبحونه آماده نکرده .. 

خب بذار شوهرت بابت این قضیه ناراحت باشه!!!خواهراونه اون حالش بدشده شماخودتو دخالت نده میریزن سرت جفتشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم به شوهرم که من زنگ زدم اگه بعدا فهمید میگم مريضی تو گفتم . به شوهرمم چند بار گفتم خودت میرفتی ...

شوهرتون فقط سیب زمینی میتونه بخوره؟

اگه پرهیز غذای چرب داره میتونست برنج خالی سفارش بده بخوره یا مثلا نون و ماستی چیزی

کم کاری از خودش بوده 

ما هم هیچوقت غذای تو راهی برا خانوادمون نمیذاریم وقتی میخوان سفر برن 

خودشون بین راه میخرن

اما اینکه اونجا هم بهش صبحانه ندادن عجیبه و خود شوهرت باید گلایه کنه شما بگی ادم بده میشی

{ جانی دپ سابق }
من بودم نمیگفتم.اون ادم خودش فهم داره و میدونه باید برای برادرش چیزی میذاشته که نذاشت.بنظرم همسرت نر ...

من بهم برخورده ... واقعا کسی گشنه نیست خونه کسی بری از بی احترامی ناراحت میشه

چه شوهر مزخرف و لوسی.یعنی نمیتونه یه غذا برا خودش بخره بعدم حالش بده دستشو بگیره جلوی دهانش بره دسش ...

به قران همینو بگو بعد زنگ میزنن به خواهرش چرا گشنه مونده خویه چی میگرفت بچه نیس که

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

از من به تو‌نصیحت : برای شوهرت ، همسر باش ، نه مادر

مگه شماها با کودک‌ازدواج‌ میکنین که اینطوری واسه غذا و صبحانه اش حرص میخورین؟ 

یعنی به مرد عاقل بلد نیست از خواهرش صبحانه بخواد و یا خودش برای خودش بخره؟؟؟ این خاله زنک‌بازیا دیگه چیه؟؟؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
من از این ناراحتم خواهر شوهرم چرا ارزش قائل نبوده صبحونه آماده نکرده ..  

خودت و ناراحت نکن عزیزم شوهرت باید میرفت

رستورانی ، چیزی شکمش وسیر میکرد 

بنظرم دخالت نکن فردا میشی آدم بده ماجرا

همین شوهرت هم در میاد پشت خواهرش

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤