2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم صبحانه به شوهرم نداده !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیگفتم.اون ادم خودش فهم داره و میدونه باید برای برادرش چیزی میذاشته که نذاشت.بنظرم همسرت نره خونش دیگه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

نه شاید شوهرت ناراحت بشه

بستگی به شوهرت داره

ولی میتونی زنگ بزنی بگی اومده اینجوری شده گفته صبحانه نخورده بگو مشکل صفرا داره تعجب کردم چرا چیزی نخورده؟کاش توراهی بهش میدادی ولی گلایه و دعوا نگو

اگ توی زندگیت اثر نمی ذاره موجب دلخوری شوهرتو جنگ بپا شدن نمی شه بگو اگ شر می شه هیچی نگو واس دوتا ب ...

نمیگم به شوهرم که من زنگ زدم اگه بعدا فهمید میگم مريضی تو گفتم . به شوهرمم چند بار گفتم خودت میرفتی يه کیلو سیب زمینی میخریدی میدادی بپزن برات تو بیابون بودی

دوست دارم حالت گلایه بهش بگم که چون چیزی نخورده اینجوری شده

نگو شما از من‌به شما گفتن.مگه شوهرت بچست.خودش بگه یا از طریق مادرش برسونه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چه مسخره پرتوقع اولا تورابطه خواهر برادر دخالت نکن که خودت ادم بده میشی دوما مگه قطحی بود شوهرت یه چی میخورد  یعنی چی توراه چیزی نخر سوما هروقت اومد خونت تو هم نده چیزی ببره

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
اولاکه زنگ نزن خواهرشه شوهرتم خودش زبون داره چیزی بگه دوما نمیتونست چیزی بخره بخوره غذایی خوراکی بهت ...

من از این ناراحتم خواهر شوهرم چرا ارزش قائل نبوده صبحونه آماده نکرده .. 

حالا اگه میگفتی خواهرشوهرمو صبونه ندادم رفت شب معدش به هم ریخت خورده شده بودی😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز