2777
2789

بچه ها شوهرم دو روز برای کاری رفته شهری که خواهر شوهرم هست صبح که شوهرم خواسته راه بیفته حتی بهش صبحانه نداده هیچ چیزی حتی يه دونه نون نداده به شوهرم بگه ۹ ساعت تو راهی چیزی تو راه نخوری !

شوهرمم فقط بیسکویت خریده تو راه . اما چون ساعت زیادی گشنه مونده تا اومد خونه يه لقمه نون خورد معذرت میخام استفراغ شدید ... به حدی که فرش و .... همه چی داغون . 

بچه کوچیک دارم و باردارم ک استراحت مطلق بخاطر جفتم اما چه استراحتی تا خونه   رو تمیزکردم هلاک شدم . این در حاليکه دختر همین خواهر شوهرم ماه پیش اومد خونه ما من برای تو راهشون کلی میوه و لقمه گذاشتم چند بار گفتم که نخاین چیزی تو راه بخورین... حالا بنظرتون فردا زنگ بزنم خواهر شوهرم که بگم چون مشکل صفرا داره شوهرم کاش ۲ تا سیب زمینی براش آب پز میکردی.  بگم یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون‌هیج فایده ای نداره.همسرت اگر خواست خودش بگه.شما دیگه تو خوبی افراط نکن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اینجوری نگو .

بین حرفات بگو که اره فلانی هم امروز حالش بهم خورد چون صبحانه نخورده بود و بین راه هم فقط با بیسکوببت خودشو رسوند کارش کشید به استفراغ و رفت زیر سرم بعدم بهش اضافه کن که همیشه صبحانشو سر وقت میدی د گشته راهیش نمیکنی 

اینجوری خودش متوجه میشه ص

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره