2777
2789
عنوان

کمکم کنین :)

179 بازدید | 39 پست

بچه ها توروخدا ی حرفی بزنین من فکر خودکشی از سرم بره

خیلی شدید شده خیلی دلم میخواد تمومش کنم

نمی دونم چی بگم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی کنط راحت نمیشیااا  اونجام عذاب داری  بیخیال باش همین

کاش میشد

ذهنم اینو میگه خودشم جواب خودشو میده:)

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

ب دل مامان بابات فک کن ب حسایی که هنوز تجربه اشون نکردی و ارزشی که واسه خودت قائل نبودی

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
چرا عزیزم؟؟ چرا این حس رو داری؟؟؟

خیلی وقته این حسو دارم

امشب ی حرفی شنیدم متوجه شدم نبودنم بهتر از بودنم:)

ب دل مامان بابات فک کن ب حسایی که هنوز تجربه اشون نکردی و ارزشی که واسه خودت قائل نبودی

بابام دلش خواست بمیرم

سر هیچی همچین حرفی بهم زد :(

انگار قلبم خورد شده انگار ی دردی تا ابد رو قلبمه 

انتظار نداشتم آخه بابامه 

آخه اون نباید اینو میگفت

مامانمم کنار میاد

منم ک عذاب میکشم

اونجایی که ایستادی خدا کنارته... صداش بزن 

خدا خیلی وقته صدای منو نمیشنوه :)

ینی میبینه دارم درد میکشم بازم کنارم نیست؟

میبینه التماسش میکنم‌بازم کاری برام نمیکنه

نمیدونم احتمالا الانم دارم ناشکری میکنم

خیلی وقته این حسو دارم امشب ی حرفی شنیدم متوجه شدم نبودنم بهتر از بودنم:)

تو زندگی اول ارزش خودت رو درک کن، بعد برای خودت ارزش قائل شو، بعد مطمئن باش هیچ چیز ناراحتت نمیکنه، هیچ چیز از پا درت نمیاره

بابام دلش خواست بمیرم سر هیچی همچین حرفی بهم زد :( انگار قلبم خورد شده انگار ی دردی تا ابد رو قلبم ...

بخاطر خودت بمون و نزار داستانت اینجا تموم بشه.

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
تو زندگی اول ارزش خودت رو درک کن، بعد برای خودت ارزش قائل شو، بعد مطمئن باش هیچ چیز ناراحتت نمیکنه، ...

من خیلی وقته از خودم خستم

خیلی وقته کم اوردم

قید خودمو زدم

تا الانم فقط بخاطر مامان بابام کنار اومدم وگرنه هیچ چیز این زندگی رو نمیخوام دیگه چیزی نیست ک از این دنیا بخوام جز ترک کردنش

فکر نمیکنم دیگه چیزی خوب بشه

بزرگ شدن اینه فلسفه ی زندگی غمو درده چیزی عوض نمیشه چیزی درست نمی شه