2777
2789
عنوان

کمکم کنین :)

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 39 پست
بابام دلش خواست بمیرم سر هیچی همچین حرفی بهم زد :( انگار قلبم خورد شده انگار ی دردی تا ابد رو قلبم ...

پس سعی کن زودتر مستقل بشی تا از خانواده جدا زندگی کنی

اونوقت چیزی ناراحتت نمیکنه

بخاطر خودت بمون و نزار داستانت اینجا تموم بشه.

خودمو دوست ندارم

خیلی وقته دوست ندارم دلیلی برای ادامه دادن نیست

نمی دونم آرزومه این آخرین تاپیکی باشه ک گذاشتم

امیدوارم خودش تموم شه ن ک من بخوام تمومش کنم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی گناه کبیرس و هیچ بخششی نداره و تو قرانم به شدت نهی شده

بین دو دنیا روح سرگردان و درعذاب میمونه و همینطور در عذاب اون دنیا

هیچ بخششی نداره

به جای این حرفا امید به زندگی رو تو خودتون تقویت کنید و آیندتونو بسازید

@_mahyar ❌آقاهستم❌

پس سعی کن زودتر مستقل بشی تا از خانواده جدا زندگی کنی اونوقت چیزی ناراحتت نمیکنه

من این دنیارو نمیخوام از الانم نیست از چندسال قبله ک نمیخواستم باشم

از اون سالا همش توی فکرم رفتن نیست

دوست دارم ناپدید شم ولی الان تو این لحظه واقعا هیچکاری و اندازه این کار دلم نمیخواد انجام بدم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خودکشی گناه کبیرس و هیچ بخششی نداره و تو قرانم به شدت نهی شده بین دو دنیا روح سرگردان و درعذاب میمو ...

تو فکر‌میکنی کسی که انقدر بریده این حرفا براش مهمه؟

من خودم آدم معتقدی بودم این حرفارو خیلی شنیدم 

واقعا اگ این حرفا میخواست جلوی منو بگیره ک کارم ب اینجا نمیکشید

تو فکر‌میکنی کسی که انقدر بریده این حرفا براش مهمه؟ من خودم آدم معتقدی بودم این حرفارو خیلی شنیدم&n ...

منم بعضی موقعها تو شرایط شما بودم ولی به عاقبتش فکر کردم و دیدم همه چی نابود میشه همه چی..... پس اینکارو نکردم ..... فقط امید 

انسان با امید زندست

@_mahyar ❌آقاهستم❌

عزیزم این روزای بدتم میگذره صبر داشته باش نمیتونی پیش روانشناس بری؟

روانپزشک و روانشناس رفتم درست نمیشه :)

منم بعضی موقعها تو شرایط شما بودم ولی به عاقبتش فکر کردم و دیدم همه چی نابود میشه همه چی..... پس این ...

من خیلی وقته ناامیدم

ناامیدی توی وجودمه و خبری از امید نیست

من خیلی وقته ناامیدم ناامیدی توی وجودمه و خبری از امید نیست

شما سنی ندارید ۱۹ سالتونه همش

بهتره دیدتون به زندگی رو عوض کنید

مشکلات همه دارن و راه حلش خودکشی قطعا نیست چون ته نابودیه دیگه

@_mahyar ❌آقاهستم❌

روانپزشک و روانشناس رفتم درست نمیشه :)

من خودم این روزا رو گذروندم

چند مورد خودکشی ناموفق داشتم حتی ۴ روز تو کما بودم

روانشناس رفتم روانپزشک و حتی بستری شدم

ولی اون روزامم گذشت والان سرپام 

تحمل کن کم نیار🥲

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
من خودم این روزا رو گذروندم چند مورد خودکشی ناموفق داشتم حتی ۴ روز تو کما بودم روانشناس رفتم روانپ ...

کاش می‌گذشت

خیلی بده خیلی نمیتونم

واقعا تک تک سلولای وجودم دارن داد میزنن ک نمیتونن ادامه بدن 

فکر‌میکنم حتی حرف زدنو تاپیک زدن چیزیوووودست نمیکنه تنگتر فقط باید تموموشه

شما سنی ندارید ۱۹ سالتونه همش بهتره دیدتون به زندگی رو عوض کنید مشکلات همه دارن و راه حلش خودکشی ق ...

همه همبنو میگن

.کاش میفهمیدین ک حال نفس کشیدن ندارم چ برسه ب تغییردادن زندگیم

کاش می‌گذشت خیلی بده خیلی نمیتونم واقعا تک تک سلولای وجودم دارن داد میزنن ک نمیتونن ادامه بدن  ...

می فهمم درکت میکنم عزیزم ولی همیشه همینجور باقی نمیمونه یکم امیدوار باش

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠