2777
2789

من با یه کسی تو رابطه عاطفی ام که واقعا دوستش دارم . اونم میگه دوستم داره وقتی همو میبینیم همه چی اوکیه ولی تو چت و پشت گوشی ی جوریه که احساس میکنم خیلی بی اهمیتم. مثلا انلاینه ولی پیام منو ( ک معمولا در جواب پیام خودشه) سین نمیکنه . 

وقتایی که این کارو میکنه احساس میکنم چقدر ازش دورم واقعا . دلم میخواد رابطه رو تموم کنم  ولی دلم نمیاد 

شما بودین چیکار میکردین

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا این‌وقت هامث شمام

منتهی ما۷ساله باهمیم

جواب زنگ هاموهمیشه نمیده اصلازنگ نمیزنه

جواب پیامارو دیر میده

نمیدونم والا منم‌خسته‌شدم ازاینجور رفتاراش

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
برای منم خیلی سخته وقتی طرف آنلاینه ولی جواب نمیده

احساس مزاحم بودن به ادم دست میده اصلا

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
منم دقیقا این‌وقت هامث شمام منتهی ما۷ساله باهمیم جواب زنگ هاموهمیشه نمیده اصلازنگ نمیزنه جواب پیا ...

تمام کن عزیزم 

اینا همش نشانه پایان رابطه است 

به جز اینکه بکشی کنار و اون طرف شاید بترسه 

وگرنه این پایانه

چند روزی یه بار میبینیش ؟ منطقی باید تموم کنی عزیزم  فقط زجر میکشی.از زجرش روح و جسمت نابود م ...

معمولا هر هفته 

اگه خیلی طول بکشه به دو هفته میرسه

اره واقعا درسته . انگار تو این رابطه موندم و منتظرم انقد نابودم کنه که ازش متنفر بشم و راحت ترکش کنم

من تو همین وضعیتی ک میگی هستم، 

دوستم داره عاشق همیم ، ولی تنهام....

باهام کافه نمیره جایی نمیره ، از بس گله کردم الان رنگ رد گف فردا بیام بریم پور بزنیم جنگل و ماشین سواری اینا. دلم نمخاد برم 😔 ولی واقعا نیاز دارم برم تفریح حال روحیم بده، زنگ میزنه حرفاای عادیمون میزنیم و خدافز ، پیام ک اصلا نمیده. اینستا استوری همو میبینیم لایک میکنیم گاهی ، من دوستندارم اینجوری باشهههههه

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
من تو همین وضعیتی ک میگی هستم،  دوستم داره عاشق همیم ، ولی تنهام.... باهام کافه نمیره جایی نم ...

اره واقعا خیلی بده 

وقتی اینجوری پشت چت بی محلی میشه ادم دیگه میلی ام نداره بره از نزدیک ببینتش