2777
2789
عنوان

اونایی که عینک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 73 پست
همیشه بزنم یعنی؟ دکتر گفته اگه بزنی و مراقبت کنی احتمال پایین اومدنم وجود داره

دکترت ببخشید چرت گفته 

دکتر من متخصص بود گفتم بزنم کم میشه شماره چشم و اینکه خواستم عملم کنم گفت ب ژنتیکت برمیگرده هزار بارم عمل کنی چشات بازم امکان داره برگرده ب همون ضعیفی

و اینکه هیچ وقتم با عینک شماره چشت پایین نمیاد فقط رو همون حالت میمونه ک اونم برا همه ابنجوری نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدن تلویزیون یا بیرون رفتن،چهره بقیه رو واضح نمییینم اعصابم خورد میشه وگرنه اذیت نمیشم زیاد

من چون کارم با کامپیوتره به چشمام اون تایم فشار میومد الان که عینک میزارم فقط یکم وضوح بیشتری داره و یکم روشن تره

موقع مطالعه کار باگوشی  من کنکوریم و هفته ب هفته شماره چشام تغییر میکنه  سعی کن عبنک سفا ...

اره عزیزم این محافظ و داره عینکم فکر کنم اسمش بلوکات باشه موقع تلویزیون دیدنم بزنم یا مهم نیست؟

دکترت ببخشید چرت گفته  دکتر من متخصص بود گفتم بزنم کم میشه شماره چشم و اینکه خواستم عملم کنم گ ...

اینم متخصص بود عزیزم نظر قطعی نداد گفته احتمالش وجود داره ولی هیچ چیز قطعی نمیتونم بگم

اهان،چشمات نزدیک بینه ،دوربینه یا استیگماته؟

خیلی توضیحی نداد راجب اینا فقط نمره چشم و گفت ولی گفت استیگماتم هست راستی یه سوال من الان دو روزه که عینک میزنم زیرنویس تلویزیون و بدون عینک چرا واضح تر میبینم ؟

اره عزیزم این محافظ و داره عینکم فکر کنم اسمش بلوکات باشه موقع تلویزیون دیدنم بزنم یا مهم نیست؟

اگه مجبوری برا واضح دیدن فاصلتو کم کنی حتما بزن 

کلا اگه عینکت بلوکات داره هر جا ک ب چشمت اشعه میرسه بزن 

گوشی لپتاپ تلوزیون و موقع مطالعه 

اما مثلا دیگه موقع اشپزی یا کلا کارای عادی روزمره ن 

کارم با کامپیوتره ۶,۷ ساعت در روزه حدودا ،موقع کار با گوشی چطور؟ عینکی که دکتر واسم نوشته ضد اشعه هم ...

میتونی وقتی که با کامپیوتر کار می‌کنید عينک بزنید و فاصله شما با صفحه نمایش گر باید ۳۰ سانتیمتر باشد، در زمان کار باگوشی عينک بزن با فاصله ۲۰ سانتیمتر و از حالت محافظ چشم برای صفحه گوشی استفاده کن و نور گوشی را به ۲۰ درصد برسانید، موفق باشید 

اینم متخصص بود عزیزم نظر قطعی نداد گفته احتمالش وجود داره ولی هیچ چیز قطعی نمیتونم بگم

خب پس اگه اینجوری گفته راسته فک کردم نظر قطعی داده

ولی چشات بدون لیزر خود ب خود شمارش کم نمیشه 

من مامانم و بابام کلا چشاشون ضعیفه الان منو داداشمم اینجوریم جالا داداشم عمل کرده اما من هنوز نکردم