2777
2789
عنوان

اونایی که عینک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه وقتایی میزنی عزیزم؟ من میترسم نزنم به چشمام فشار بیاد دیدت با عینک و بدون عینک خیلی تفاوت داره؟

دیدن تلویزیون یا بیرون رفتن،چهره بقیه رو واضح نمییینم اعصابم خورد میشه وگرنه اذیت نمیشم زیاد

عزیزم من ۲.۷۵ و ۲.۵ ام و مجبورم بزنم چون نمیبینم  اگه مشکلی نداری اونقد تو دیدن نزن بنظرم وگرن ...

نه عزیزم مشکلی تو دید ندارم فقطم واسه چکاپ رفته بودم دکتر که گفت ضعیفه الان حس میکنم نزنم ممکنه بدتر شه گفتم مشورت کنم چه وقتایی بزنم خوبه؟ 

واای دقیقا  کاش نکیزدم  منم ۷۵ و نیم بودم  الان هر روز اوضاع چشام داره بدتر میشه

عزیزم راهنماییم کن که چه جوری ازش استفاده کنم اولین بارمه همیشه نزنم؟ چه وقتایی استفاده کنم؟

نه عزیزم مشکلی تو دید ندارم فقطم واسه چکاپ رفته بودم دکتر که گفت ضعیفه الان حس میکنم نزنم ممکنه بدتر ...

موقع مطالعه کار باگوشی 

من کنکوریم و هفته ب هفته شماره چشام تغییر میکنه 

سعی کن عبنک سفارش دادی  بگی ی چیز محافظ میذارن ک موقع کار با گوشی نوش اسیب نمیزنه ب چشت بگو اونم بذارن رو عینکت 

اسمشو یادم نمیاد 

بعضیا با اینکه چشاشون اوکیه میرن از همین عینک محافظا میگیرن ک چشاشون ضعیف نشه 

منم شماره چشمام هردو ۱.۲۵ با استیگمات اولا میتونی لنز سافت بذاری ثانیا اگه مدرسه/دانشگاه میر ...

کارم با کامپیوتره ۶,۷ ساعت در روزه حدودا ،موقع کار با گوشی چطور؟ عینکی که دکتر واسم نوشته ضد اشعه هم هست

میتونی عمل کنی لنز بزاری  من ۱.۵ چشم ولی بعضی وقتا میزنم

برا این نمره چشم بره عمل کنه😐😐😐😐😐جلل الخالق

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍