2777
2789
عنوان

اونایی که عینک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من یک چشمم ۲۵ صدم بود یکی ۷۵ صدم یک سال نزدم چون رانندگی هم میکردم تو یک سال شد ۲ و خورده ا ...

اصلا استفاده نکردی تو این یکسال؟ من الان موقع کارم و گوشی و تلویزیون و مطالعه میزنم ولی بقیه تایما در میارم

مثل منی پس منم کارم پشت سیستمه ولی تصمیم گرفتم پشت سیستم همیشه بزنم چون فوق العاده به چشمم فشار میار ...

آره حداقل پشت سیستم بزن منم چشمام وقتی نمی‌زنم پر اشک میشه و قرمز

تونستن که میتونم ولی میترسم 😅

سعی کن راجبش تحقیق کنی وقتی سر از ماجرا در میاری میفهمی چجوریه راحت تر باهاش کنار میای خودمم میترسم ولی میخوام که انجامش بدم حتما چون قیافم با عینک خیلی سن بالا میزنه😔

سعی کن راجبش تحقیق کنی وقتی سر از ماجرا در میاری میفهمی چجوریه راحت تر باهاش کنار میای خودمم میترسم ...

عینک های که فرم شون گرد سن رو پایین تر میاره مخصوصاً اگه گرد و طلایی باشه البته من مشکی میزنم ولی شیشه گرد که خیلی مد شده😄