2777
2789
عنوان

میشه اعتماد کرد به مردی که قبلا خیانت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 131 پست

ببین عزیزم مردا وقتی خیانت میکنند که سطح تستسترون نشون بالاست اگه خودت هرروز خدا ازش بخوای و به زور

هم که شده.... داشته باشی هرگز اماهرگز خیانت نخواهد کرد دوست بلایی سرشوهرش اورده دیگه وقتی میاد خونه 

شوهرش زود میخوابه زودم بیدار میشه دست زنش بهش 

نرسه مثل چیم کارمیکنه اصلا انژی و وقت این کارارو نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک شوهرت درست شده باشه .هرچند سخت دلتو صاف کن و زندگی کن تو تا بعد اون قضیه بهش اعتماد کردی ک ...

الهی آمین.. خیلی خوب بودیم تا اینکه سر یه قضیه همین یک هفته پیش به شدت کتکم زد.. و فحش های خیلی بدی به خانواده ام داد.. از اون روز نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم 

هه انگار منو از بهزیستی آوردن.. که براشون مهم نیست.. یکبار زنگ زدم که منو کتک زده در طول دوروز سه با ...

دیه خیلی پرو شده بوده شوهرت .کسی برات کاری نمیکرد خودت چرا نرفتی شکایت کنی پزشکی قانونی پدرشو دربیارن .

دیه خیلی پرو شده بوده شوهرت .کسی برات کاری نمیکرد خودت چرا نرفتی شکایت کنی پزشکی قانونی پدرشو دربیار ...

پزشک قانونی رفتم... بعد مجبور شدم برم خونه بابام.. اونا هم اینقدر غر زدن.. مجبور به آشتی شدم 

الهی آمین.. خیلی خوب بودیم تا اینکه سر یه قضیه همین یک هفته پیش به شدت کتکم زد.. و فحش های خیلی بدی ...

وای خدا چه صبری داری😭😭😭ب خودت برس خودتو جیگر کن محل عن نده بهش بزار بمیره

مردا رو هر چقدر هم بهشون برسی بازم سیر نمیشن همش فکر میکنن جای دیگه بیشتر ریدن  براشون

همش میگه زن باید اینجوری باشه اونجوری باشه... پر باشه.. اینجاش بزرگ باشه اونجاش بزرگ باشه.. حالا همه حسرت اندام منو میخورن 🤦🏻‍♀️💔

الهی آمین.. خیلی خوب بودیم تا اینکه سر یه قضیه همین یک هفته پیش به شدت کتکم زد.. و فحش های خیلی بدی ...

مقصر کی بود ؟چرا اخه یه مرد باید دست بزن داشته باشه ؟اونم با وجود یه بچه 7.8ساله