2777
2789
عنوان

بحران زندگیم

365 بازدید | 28 پست

خانما من دو سه ماه دیگه عروسیمه ! الان اصلا حالم خوب نیس خداروشکر میکنم همه چی هم فراهمه درحد معقول و معمول مثل جهیزیه من و خونه و ماشین و … خود همسرمم شکرخدا خوبه درک داره احترام میزاره تو کار خونه هم کمک میکنه ( خونه مادرش‌ک این مدلیه ایشالا برا بعدا هم باشه )منم خیلی دوست داره خانوادشم تاحالا مشکلی باهم نداشتیم درحد حرف و کلام و چیزای معمول بوده …ولی من 

من حالم افتضاحهههه 

میترسم ،حس میکنم زود ازدواج کردم (۲۳سالمه) 

حس میکنم خودمو انداختم وسط مسئولیت ، حق انجام همه کار دارم ولی بازم فک میکنم ازادی قبلمو ندارم اصلا :( 

نمیدونم کلا حالم خوب نیس .نمیخوام کارای خونه انجام بدم خونه بزرگه منم تاحالا از این کارا نکردم 

اعصاب مهمون ندارم و میدونم مهمون زیاد برام قراره بیاد ..

کلا از تو لاک زندگی شخصی و بچگیم نمیخوام بیام بیرون !

میدونم شاید حرفام ناشکریه و الان دعوام میکنید ولی باید میگفتم تا خالی بشم …انقد درگیری ذهنیم زیاده ک نه میتونم بخوابم ن کاری انجام بدم .همش میگم خونه بابام چ خوب بود کسی کارم نداشت  کاش میموندم همینجا ن که الان خانواده همسر ام ازم هرروز انتظار داشته باشن همراهیشون کنم من ادم برونگراییم ولی بازم اذیت میشم .برام دعا کنید عیدهست امروز .دعا کنید حالم خوب شه خدا کمکم کنه

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا  راه برگشت ولی ندارم  چون هیچ عیب و ایرادی نمیتونم از هیچی بگیرم

موضوع عیب و ایراد نیست آمادگی خودت هست

ماه و روز تولدت چیه؟ 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

خب چرا وقتی امادگی ازدواج ندارید جواب مثبت میدین؟

الانم نمیخواد حال خودتو بگیری...خوبه 4سال دیگه ازدواج میکردی..اخرش متاهل میشدی...تا کی خونه بابات باشی..ادم دلش استقلال میخواد از 18ب بعد

زندگیتون پر از عشق