2777
2789
عنوان

دلم برا بابابزرگم میسوزه کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 32 پست
من هم دلم گرفت براش  چند سالشه  واقعا تو این سن همدم داشتن نعمتیه  بزارید یه مدت ب ...

65سالشه

الان بنده خدا با این سن همه خریدای خونه رو انجام میده برا پسراش که اصلا احترام نمیزارن غذا درست مبکنه لباساشون میشوره اتو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد ما مشهدیم میگیم بیا ببریمت حرم مامانم میگه هرروز میبرمت پارک میگه نه مشهد هم ابش بدمزه س هم دل ...

بابا بزرگ کجاست ، ماهم نزدیک مشهدیم 

شاید طرف ما باشه برم بهش سر بزنم😍

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
نمیاد ما مشهدیم میگیم بیا ببریمت حرم مامانم میگه هرروز میبرمت پارک میگه نه مشهد هم ابش بدمزه س هم دل ...

صرف نظر از موضوع تاپیکت عزیزم ماهم مشهدیم نه ابش بد مزه است نه دلگیر😉😊

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

خب واسه بابابزرگ اینطوریه وگرنه شما که اونجایید دائماً کا اینطور نیست براتون

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

اره بابا مشهد اصلا یکی از شهرایی که بهترین اب رو داره

ولی بابابزرگم اینجوری میگه چون شهر خودش نیس دلش میگیره

اونا سبزوارن  مرسی مهربون😍 خودمون پنجشنبه جمعه ها میریم پیشش تنها نباشه

آها رضوی هستن 

خدا حفظشون کنه 

راضیش کنید یه مدت ببریدش

آها رضوی هستن  خدا حفظشون کنه  راضیش کنید یه مدت ببریدش

اره الان زنگش زدیم میگه بچه ها محل نمیزارن بهم 

بابام گفت به بهونه دکتر میرم میارمش یه مدت ببریمش سفر

باز خوبه بابام و یکی دیگه از عموهام حواسشون به بابابزرگم هس

تعارف میکنه ،برید دنباللش ب بهانه ی مُحر‌َم اگ مذهبیه بگید بریم حرم امام هئیت و اینابعد جند روز نگهش دارید بتون عادت میکنه ،کاش اون دوتام زن بگیرن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اره بابا مشهد لصلا یکی از شهرایی که بهترین اب رو داره ولی بابابزرگم اینجوری میگه چون شهر خودش نیس د ...

آره واقعا هر کسی تو جایی که بزرگ شده همون براش بهشته .ان شاالله که همیشه سلامت باشند .یکی از اقوام ماهم که شهرستانین میگه مشهد برای زندگی خوب نیست .یک سربه خواهر برادرات نمتونی بزنی .به شلوغی خیابونا هم عادت ندارند رانندگی سختشونه 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن